HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση του Σωματείου «Φίλοι του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Λευκάδας»

Ανακοίνωση του Σωματείου «Φίλοι του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Λευκάδας»

Ανακοίνωση του Σωματείου 

« Φίλοι του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Λευκάδας»

Οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε και δημόσια να συγχαρούμε την κ. Ολυμπία Βικάτου για την προαγωγή της στην Αρχαιολογική Υπηρεσία, σαν Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, σαν ανταμοιβή των εξαίρετων υπηρεσιών της και της τεράστιας προσφοράς της στον τομέα του λειτουργήματός της. 

Εμείς, σαν Λευκάδιοι, πέρα από τα παραπάνω έχουμε μαζί με τα συγχαρητήρια μας για την προαγωγή της να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας για το τεράστιο έργο της στην Λευκάδα και ειδικότερα στον Άγιο Σπυρίδωνα, αφού το ενδιαφέρον της και η αγάπη της για το συγκεκριμένο έργο υπήρξε μοναδικό, ξεπέρασε κάθε υπαλληλικό ενδιαφέρον και έγινε χωρίς καμμία υπερβολή «κτίτωρ» και «οικοδόμος» του έργου. 

Τελευταία της ενέργεια για τον Άγιο Σπυρίδωνα, έπειτα από σχετική αίτηση του Συλλόγου μας, είναι η εκπόνηση σχετικής μελέτης για την στερέωση και συντήρηση του τέμπλου, η έγκρισή της από το ΚΑΣ, η εξεύρεση σχετικής πίστωσης, πέρα από τον προϋπολογισμό του Αγίου και η γρήγορη υλοποίηση της παραπάνω εργασίας από ειδικούς επιστήμονες  της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας. 

κ. Ολυμπία, έχεις της αγάπη μας, την ευγνωμοσύνη μας, την αγάπη των Λευκαδίων και πάνω απ όλα την ευλογία του Αγίου Σπυρίδωνα.

Οι εργασίες προχωρούν στον Άγιο Σπυρίδωνα. Μέσα στις επόμενες μέρες τελειώνουν οι τσιμεντοενέσεις για την στήριξη του φέροντος οργανισμού, θα ενισχυθούν με ειδικές εργασίες τα θεμέλια του Ναού και θα ακολουθήσει η κατασκευή της στέγης.  

Λευκάδα 12-1-2024

Για το σωματείο φίλων του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Λευκάδας

Ο πρόεδρος
:Βασίλης Ν. Φέτσης

Προηγουμενο αρθρο
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Καρσάνων Λευκάδος -Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.