HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοινώσεις Επιμελητηρίου Λευκάδας

Ανακοινώσεις Επιμελητηρίου Λευκάδας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι πρόκειται να υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Κατάρτιση εργαζομένων στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα», το οποίο απευθύνεται σε στελέχη και εργαζομένους επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα όλων των κλάδων της οικονομίας.

Οι καταρτιζόμενοι θα επιδοτηθούν με το ποσό των 400 €. Επισημαίνεται ότι από κάθε επιχείρηση θα επιλεγούν μέχρι 5 εργαζόμενοι.

Παρακαλούνται οι εργοδότες να ενημερώσουν τους υπαλλήλους τους για την δυνατότητα που έχουν κατ’ αρχάς να επιμορφωθούν και να αυξήσουν τις δεξιότητες τους αλλά και να έχουν ένα επιπλέον εισόδημα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων υπαλλήλων πρέπει να κατατεθούν ΜΕΧΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/11 στην ηλεκτρονική σελίδα της ΚΕΕΕ : www.kainotomia.uhc.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2645022686.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

line2

Δελτίο Τύπου
25/11/2014

Ενημέρωση του Επιμελητηρίου Λευκάδας για Μελετητές & Επενδυτές προγραμμάτων ΕΣΠΑ του Νομού.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι κλιμάκιο της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων θα βρίσκεται στα γραφεία του φορέα την Παρασκευή 28/11/2014 & ώρα 11π.μ. προκειμένου να συναντηθεί με μελετητές & επενδυτές του Νομού, για να συζητηθούν προβλήματα των επενδύσεων, καθώς και να αποσαφηνιστούν απορίες επί των προγραμμάτων.

Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Λευκάδας: (Γολέμη 5-7 –2ος όροφος αρμόδια υπάλληλος κα Α. Κυριάκου, τηλ. 26450 21754 e-mail:diaxeiristikilefkadas@gmail.com)

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Αφαίρεση Παράνομων Υπαίθριων Διαφημίσεων
Επομενο αρθρο
Ιερά Μητρόπολις Λευκάδος-ιθάκης: 3η συνάντηση «Διαλόγων γονέων»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.