HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑνατροπή λέμβου στο Μύτικα – παροχή συνδρομής Λιμενικού στο Μεγανήσι

Ανατροπή λέμβου στο Μύτικα – παροχή συνδρομής Λιμενικού στο Μεγανήσι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, απογευματινές ώρες χθες, ότι μία λέμβος σημαίας Βουλγαρίας, α.λ.σ., ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή Παληόβαρκα Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας., λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, ανατράπηκε, με τον μοναδικό επιβαίνοντα σε αυτή, καλά στην υγεία του.

Άμεσα απέπλευσε προς παροχή συνδρομής περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο εντόπισε το ιδιωτικό σκάφος ”ΝΤΟΝΤΟ” Σ.Α.161 να παρέχει ήδη βοήθεια στην ανωτέρω λέμβο, η οποία ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια και συνοδεία του σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πλησίον της παραλίας Παληόβαρκας Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.

*****

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νυδρίου, απογευματινές ώρες χθες, για τυχόν παροχή συνδρομής στο Ι/Φ ”LADY FLORA 1” Ν.Π. 12361 στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ νήσων αρκούδι και Μεγανήσι, με πέντε (05) αλλοδαπούς επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Άμεσα απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και εντόπισε το ανωτέρω ιστιοφόρο το οποίο προσέδεσε με ιδία μέσα και με ασφάλεια στην περιοχή Μεγάλο Αυλάκι Νυδρίου Λευκάδας, συνοδευόμενο από σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και από το Ι/Φ ”ELENI” σημαίας Η.Β.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”LADY FLORA 1”μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Προηγουμενο αρθρο
Συμφέροντα… σκιάζουν το Δημοτικό Συμβούλιο!
Επομενο αρθρο
Ξεκινά η πώληση εισιτηρίων για την συναυλία της Μαντολινάτας του «Ορφέα» με τον Ορφέα Περίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.