HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑντάμωμα Ευγηριωτών και η κοπή της παραδοσιακής Λευκαδίτικης λαδόπιτας

Αντάμωμα Ευγηριωτών και η κοπή της παραδοσιακής Λευκαδίτικης λαδόπιτας

Σε μια λαμπερή εκδήλωση,  πραγματοποιήθηκε το 5ο Αντάμωμα Ευγηριωτών και η κοπή της παραδοσιακής Λευκαδίτικης λαδόπιτας στο Μουσικό μεζεδοπωλείο «ΝΤΟ ΜΙΝΟΡΕ».

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος, δείχνοντας αισθητή ανανέωση και αλληλεγγύη, υποδέχθηκε τη νέα χρονιά με ενθουσιασμό.

Μετά από μια περίοδο απουσίας λόγω πανδημίας, το 5ο Αντάμωμα ανέδειξε μια πολυπληθή κοινότητα, εκφράζοντας ευχές και ελπίδες για το νέο έτος, διακρίνοντας τη δύναμη της αλληλεγγύης. 

Ο Εφημέριος του Ιερού Ναού του Αγίου Βασιλείου Ευγήρου Πατέρας Δημήτριος, ο οποίος με την παρουσία του εκπροσώπησε τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης Θεόφιλο , ο οποίος σεβασμιότατος με επιστολή του απέστειλε τις ευχές του για το νέο έτος , ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα λαδόπιτα .

Ευχές επίσης απέστειλαν με επιστολή τους: ο Βουλευτής Λευκάδος Αθανάσιος Καββαδάς και ο Δήμαρχος Λευκάδος Ξενοφών Βεργίνης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ζαχαρόπουλος Τρύφωνας αναφέρθηκε εκτενώς στην ενδιαφέρουσα πολιτιστική δράση του συλλόγου, τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται και τις μελλοντικές δράσεις που σχεδιάζονται . Επισημάνθηκε η συνεργασία του συλλόγου με τον ιερέα και τον πρόεδρο του χωριού για την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων του χωριού μας, όπως και των δύο Ιερών ναών της Ευγήρου, τον ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου και του Αγίου Βασιλείου.

Τονίστηκαν επίσης λεπτομερώς τα πολιτιστικά εγχειρήματα του συλλόγου, επικεντρώνοντας την προσοχή στη συνεχή και δημιουργική τους συνεισφορά στον πολιτισμό . Με αυτόν τον τρόπο, η εκδήλωση αποτέλεσε μια επίσημη αναγνώριση του Συλλόγου Ευγηριωτών ως κινητήρια δύναμη που προωθεί θετικά την κοινωνική και πολιτιστική ζωή του χωριού μας. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που πάντα βρίσκονται δίπλα μας, Αρτοποιείο Καλός Λευκάδα, ΚΤΕΛ Λευκάδος,

Evgiros Villas, Φαρμακείο Ευσταθίας Φατούρου, Κοσμηματοπολείο  Mentzos, Οδοντιατρείο Ευσταθίας Φατούρου , Μytoolstore Παντελίδης.

Ευχόμαστε σε όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία !

  Το Δ.Σ. του συλλόγου 

Προηγουμενο αρθρο
Συλλυπητήρια επιστολή Συλλόγου Ηπειρωτών για την απώλεια  της Παρασκευής (Βούλας) Βλάχου
Επομενο αρθρο
Πωλείται η επιχείρηση HAIR STUDIO

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.