HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑπαλλάσσεται από την ευθύνη του Δημοτικού Κτηνιατρείου ο αντιδήμαρχος Ευτύχιος Ζουριδάκης, μετά από αίτημα του

Απαλλάσσεται από την ευθύνη του Δημοτικού Κτηνιατρείου ο αντιδήμαρχος Ευτύχιος Ζουριδάκης, μετά από αίτημα του

Σύμφωνα με απόφαση του ο Δήμαρχος: Απαλλάσσει τον Αντιδήμαρχο κ. Ευτύχιο Ζουριδάκη από την ευθύνη  μέριμνας για την λειτουργία του Δημοτικού Κτηνιατρείου, μετά από το από 19-08-2021 έγγραφο του Αντιδημάρχου κ. Ευτύχιου Ζουριδάκη με το οποίο ζητά την απαλλαγή του από την αρμοδιότητα.

Σύμφωνα με το: Σωματείο Ζωόφιλων Λευκάδας

 Κακοποίηση της κα Αλίκη Μακρυγιώργου, πρόεδρος του Σωματείου

Είμαστε σοκαρισμένοι από την φραστική και την σωματική επίθεση που υπέστη η πρόεδρος του Σωματείου μας προχθές Τρίτη 17/8, στον χώρο του Δημοτικού Κτηνιατρείου, κατά την διάρκεια στειρώσεων και ενώπιον μαρτύρων, από τον αντιδήμαρχο κο Ε. Ζουριδάκη.

Θεωρούμε ότι η επίθεση του αντιδημάρχου κου Ζουριδάκη κατά της πρόσφατα επανεκλεγείσας προέδρου μας, είναι επίθεση εναντίον όλων μας.

Η κριτική που ασκούμε στον Δήμο μέσω δημοσιευμάτων στα ΜΜΕ και ΜΚΔ και επιστολών πρωτοκολλημένων ακολουθεί το σκοπό του σωματείου στο να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αδέσποτα του νησιού μας και να αφυπνίσει τις αρχές, όπως δεσμευόμαστε από το καταστατικό μας.Καλούμε τον Δήμαρχο κο Χαράλαμπο Καλό να λάβει θέση το συντομότερο και ευχόμαστε στην κα Αλίκη Μακρυγιώργου καλή ανάρρωση.

Το ΔΣ του Σωματείου Ζωόφιλων Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Παραβάσεις και πρόστιμα για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά
Επομενο αρθρο
Στον Καστό θα βρίσκεται αύριο Παρασκευή ο ΕΟΔΥ για διενέργεια rapid tests, όχι στον Παντοκράτορα

1 Σχόλιο

  1. Ηλίας Ρούλιας
    20 Αυγούστου 2021 at 00:38 — Απάντηση

    Επ’ ευκαιρία της τρέχουσας επικαιρότητος, θα ήθελα να σχολιάσω, ότι η Σαντορίνη , από έγκυρες πηγές, έχει τα περισσότερα αδέσποτα σκυλιά , διότι οι ιδιοκτήτες τα αφήνουν εκεί ώστε να μην μπορούν να επιστρέψουν πίσω, και στην Γλυφάδα ένα μεγάλο κέντρο για αδέσποτα σκυλιά, που δημιουργήθηκε από τον σημερινό Δήμαρχο, οι μηνήσεις πέφτουν βροχή κλπ !!!Νομίζω είναι καιρός οι οργανώσεις με υπερβάλλοντα ζήλο , και οι Δημ/Αρχές να συνεργαστούν αρμονικά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.