HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑποκλειστικά με ραντεβού θα εξυπηρετούνται οι παραγωγοί στο ΤΑΟΛ που υποβάλλουν δήλωση ΟΣΔΕ

Αποκλειστικά με ραντεβού θα εξυπηρετούνται οι παραγωγοί στο ΤΑΟΛ που υποβάλλουν δήλωση ΟΣΔΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ & ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ» κάνει γνωστό στους παραγωγούς που υποβάλλουν δήλωση ΟΣΔΕ, λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνει η χώρα εξαιτίας του κορωναϊού, ότι η υποδοχή τους στο Συν/σμό θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού, ως πρακτική αποφυγής του συνωστισμού.

Οσοι παραγωγοί προσέρχονται χωρίς ραντεβού θα ενημερώνονται για την ανάγκη της προβλεπόμενης διαδικασίας και θα αποχωρούν.

Επίσης κάνομε έκκληση για προηγούμενη επικοινωνία μεταξύ των παραγωγών και του Συν/σμού ώστε οι αιτούντες να γνωρίζουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η φυσική τους παρουσία στο χώρο.

Ο χρόνος υποβολής των δηλώσεων είναι επαρκής και δε συντρέχει κανένας λόγος συνωστισμού και έκθεσης σε κίνδυνο, ειδικά των ηλικιωμένων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες , σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρμοδίων αρχών.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στα τηλέφωνα : 2645022181, 2645022221.

Λευκάδα 15-3-2020
Α.Ο.Ε.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
«ΤΑΟΛ»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Σκοτώνουν τ’ άλογα όταν γεράσουν;
Επομενο αρθρο
Κορωνοϊός: 331 κρούσματα στην Ελλάδα - 103 νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.