HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑποχαιρετισμός Διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν Λευκάδας Πύραρχου Τσίκα Κωνσταντίνου

Αποχαιρετισμός Διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν Λευκάδας Πύραρχου Τσίκα Κωνσταντίνου

Κατόπιν της απόφασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Μεταθέσεων του Πυροσβεστικού Σώματος μετακινούμαι στην Διοίκηση Π.Υ Ν Φωκίδας  μετά την παρέλευση ενός έτους στη Διοίκηση του Νομού Λευκάδας.

Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να συμβάλω ώστε να περιοριστούν οι επιπτώσεις από τις φυσικές και ανθρωπογενείς  καταστροφές, σε ένα ιδιαίτερα θερμό καλοκαίρι και θεωρώ πως όλοι μαζί το καταφέραμε.

Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στη Διοίκηση, την ΠΕ.ΠΥ.Δ Ι.Ν,  το Πυροσβεστικό Προσωπικό της Π.Υ Λευκάδας και Π.Κ Βασιλικής  με το οποίο συνεργάστηκα και θεωρώ πως συνέβαλα στην εμπέδωση κλίματος συναδελφικότητας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Θρησκευτικές, Πολιτικές, Στρατιωτικές  Αρχές του Τόπου, του Συλλόγους,  για την στήριξη και συνεργασία, τα τοπικά ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους για την αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων.

Τέλος  θα ήθελα να ευχαριστήσω  τους πολίτες της Λευκάδας που κατά το διάστημα της παραμονής μου στο νησί συμβάλλανε  ώστε να γίνει πιο ευχάριστη η διαμονή μου.

Να ευχαριστήσω  την Φυσική και Πολιτική Ηγεσία για τις θέσεις ευθύνης που με εμπιστεύονται.

Προηγουμενο αρθρο
Επιστολή πολιτών & επιχειρηματιών  Αγίου Ιωάννη προς Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Διήμερη χειμερινή απόδραση σε  Περτούλι - Ελάτη - Τρίκαλα, διοργανώνει το σωματείο "ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.