HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΑπό αυτό το δρόμο «διέρχονται» καθημερινά δημότες από 13 κατοικίες

Από αυτό το δρόμο «διέρχονται» καθημερινά δημότες από 13 κατοικίες

Ο δρόμος βρίσκεται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τον Άγιο Μηνά και είναι κάθετος στον επαρχιακό Λευκάδας –  Νυδριού. Τον διασχίζουν φεύγοντας και επιστέφοντας στο σπίτι τους δημότες από 13 κατοικίες αυτή την εποχή, το καλοκαίρι οι κατοικίες  που χρησιμοποιούνται είναι περισσότερες.

Είναι σε άθλια κατάσταση πολλά χρόνια άλλα το 2023 λόγω της παντελούς εγκατάλειψης του, η κατάσταση -όπως φαίνεται- είναι στο χειρότερο σημείο που έχει βρεθεί δρόμος σε κατοικημένη περιοχή.


Αυτό που χρειάζεται για να κλείσουν οι λακκούβες  είναι 4 κυβικά χαλίκι και στρώσιμο για να βγάλουμε το χειμώνα και να μην σπάσουμε τα αυτοκίνητά μας.

Μια εβδομάδα πριν τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, από όχληση πιθανόν γείτονα, όπως μάθαμε, γιατί λείπαμε την ημέρα της επίσκεψης, βρέθηκαν στην περιοχή υποψήφιοι του προηγούμενου δημάρχου, οι οποίοι εξέφρασαν την…  συμπάθειά τους και πιθανόν υποσχέσεις.

Από τις εκλογές μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, όπως όλοι γνωρίζουμε, υπογράφτηκαν συμβάσεις για έργα εκατομμυρίων. 4 κυβικά χαλίκι δεν μπόρεσαν να βρεθούν!  Ούτε όμως και τώρα μπορούν να βρεθούν γιατί χρειάζεται, λέει, αρμόδιος αντιδήμαρχος, (που δεν έχει οριστεί ακόμα), για να προμηθευτούν στο Δήμο το χαλίκι!


Για την κατασκευή και ασφαλτόστρωση του δρόμου υπάρχει αίτημα από πολλούς, τουλάχιστον πριν από 2 χρόνια. Το αποτέλεσμα το βλέπετε.

Υ.Σ. Ευτυχώς που έχω δικό μου σπίτι, αλλιώς οι γείτονες θα με είχαν διώξει από την περιοχή! «Κυκλοφορεί» στη γειτονιά, πως ο λόγος της αδιαφορίας των προηγούμενων αρμοδίων είναι η αφεντιά μου. Δεν ήμουν στις «συμπάθειες» της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και τιμωρούνται εκτός από μένα και όλοι οι διαμένοντες στην περιοχή… Τώρα βέβαια που το σκέπτομαι, δεν συμπεριλήφθηκα στις συμπάθειες ούτε των δυο προπροηγούμενων δημάρχων και αυτά είναι παράσημα για μένα. Εκτός όμως από…. παράσημα χρειάζομαι και γερό αυτοκίνητο.

Προηγουμενο αρθρο
Παραλία Γιαλός, πιο όμορφη από ποτέ αυτή την εποχή [photo & video]
Επομενο αρθρο
Γιώργο σιδερένιος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.