HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒρέφος βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα – Συνελήφθη η μητέρα του

Βρέφος βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα – Συνελήφθη η μητέρα του

Η μητέρα έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της, και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το βρέφος

Σοκ προκαλεί η είδηση του εντοπισμού νεκρού βρέφους σε φράγμα του Αλιάκμονα, στην Βέροια.

Οι Αρχές έχουν συλλάβει την 29χρονη μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η 29χρονη έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της, και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το 11 μηνών βρέφος.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Τελικά το βρέφος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο φράγμα του Αλιάκμονα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος της 29χρονης μητέρας του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα, με τη μητέρα τώρα να υποστηρίζει πως δεν σκότωσε το παιδί.

Πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν ότι η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (4/1).

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα από την ιατροδικαστική εξέταση, η αιτία θανάτου του 11 μηνών βρέφους φαίνεται να είναι ο πνιγμός, ενώ πληροφορίες του ThessToday.gr σημειώνουν πως τα ευρήματα του ιατροδικαστή κατέδειξαν, επίσης, ότι το κορμάκι του άτυχου βρέφους έφερε δαγκωματιές όταν ήταν ήδη νεκρό, με συνέπεια την απώλεια μυϊκής μάζας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μητέρα, που συνελήφθη, έχει νοσηλευτεί δέκα φορές σε ψυχιατρείο, ενώ το 11 μηνών βρέφος ήταν μεν εκτός γάμου, ωστόσο ο πατέρας του ήθελε να το αναγνωρίσει.

Η μητέρα έμενε μαζί με τους γονείς της και μεγάλωναν μαζί το μωρό. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς η 29χρονη τους είπε πως θα κάνει ρεβεγιόν με φίλους, και το πρωί γύρισε στο σπίτι χωρίς το παιδί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προηγουμενο αρθρο
Πολιτιστικός Σύλλογος «ΜΕΛΑΝΥΔΡΟΣ»: Ρεσιτάλ κιθάρας Πόπης Τυπάλδου
Επομενο αρθρο
Ο αγιασμός των υδάτων θα μεταφερθεί σε άλλο σημείο της πόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.