HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΓιατί το ΚΤΕΛ δεν μπορεί να κάνει λιγότερο από 5 ώρες το ταξίδι για την Αθήνα;

Γιατί το ΚΤΕΛ δεν μπορεί να κάνει λιγότερο από 5 ώρες το ταξίδι για την Αθήνα;

Επιστολή που μας στάλθηκε.

«Θα ήθελα να αναφερθώ  στην απαράδεκτη κατάσταση όσον αφορά τους χρόνους του ΚΤΕΛ Λευκάδας από Αθήνα για Λευκάδα, όσο και από Λευκάδα για Αθήνα.
Λόγω προσωπικού ζητήματος κάθε εβδομάδα ταξιδεύω από Λευκάδα για Αθήνα  με επιστροφή, παρατηρείται λοιπόν το φαινόμενο ότι το ΚΤΕΛ δεν μπορεί να κάνει λιγότερο χρόνο από 5 ώρες και πάνω, το ταξίδι. Δηλαδή όσο χρόνο κάναμε και πριν δοθεί στην κυκλοφορία  η Ολυμπία οδό και η Ιόνια οδός.
Και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά παρόλο που δόθηκε και η Αμβρακία οδός ο χρόνος παραμένει ίδιος. Παρατηρώ επίσης ότι συνεχίζουν τα Λεωφορεία να περνούν μέσα από την Βόνιτσα και να χάνουν πολύτιμο χρόνο.
Παρακαλώ για μια υπεύθυνη απάντηση από το ΚΤΕΛ Λευκάδας.

Με εκτίμηση

Σταύρος Κατσουπας» 

Προηγουμενο αρθρο
Συνελήφθη Λευκαδίτης για επικίνδυνη οδήγηση
Επομενο αρθρο
Λιμεναρχείο Λευκάδας: Δελτίου επιδείνωσης καιρού για 25/02

5 Σχόλια

  1. Ανδρέας
    26 Φεβρουαρίου 2024 at 10:08 — Απάντηση

    Μην ξεχνάμε φυσικά ότι απαγορεύεται ( είναι παράνομο!!! ) να επιβιβάζει επιβάτες μετά την γέφυρα ( είναι άλλος νομός ) και να αποβιβάζει από Αθήνα προς Λευκάδα στη Αιτωλοακαρνανία.

  2. Αποστόλης
    25 Φεβρουαρίου 2024 at 10:04 — Απάντηση

    Μέχρι το 2006-2007 υπήρχε οδηγός που έκανε το Λευκάδα-Αθήνα περνώντας μάλιστα από Κλείσουρα (δεν είχε δοθεί η Ιόνια Οδός) και με εικοσάλεπτη μάλιστα στάση στο Αντίρριο λιγότερο από 5 ώρες (4,50).Όσοι περίμεναν στο Ρίο για να επιβιβαστούν για Λευκάδα το έχαναν γιατί δεν το προλάβαιναν. Οδηγούσε Mercedes Tourismo.

    • Σταύρος Κατσούπας
      25 Φεβρουαρίου 2024 at 17:28 — Απάντηση

      Πέστα ρε φίλε γιατί οι υπόλοιποι νομίζουν ότι κατεβήκαμε από τη Σελήνη και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται,νομίζουν επειδή αραδιαζουν πέντε νομοθεσίες για να κρυφτούν πίσω από αυτές ότι εμείς ξεχάσαμε πως ήταν η κατάσταση τότε.Και για να σε επιβεβαιώσω 1995 εγώ 15 χρόνων τοτε μπαίνω στο Κηφισο 13:00 και 17:55 πέρναγα τη γέφυρα στη Λευκαδα ,ήταν τυχερός και ήμασταν οι τελευταίοι που μπήκαμε στο φέρυ μποτ και οι πρώτοι που βγήκαμε και λεωφορείο ένα από αυτά που τα τζάμια άνοιγαν με το χέρι και η γαλαρία έβραζε από τη μηχανή, τα σχόλια δικά σας.

  3. Hfestionas
    24 Φεβρουαρίου 2024 at 23:50 — Απάντηση

    Δευτέρα 19.02 αναχώρηση από Αθήνα 19:00, γέφυρα Ρίου 22:00 ………αλλά παλαιά!!!

  4. Σταύρος Κατσούπας
    24 Φεβρουαρίου 2024 at 20:29 — Απάντηση

    Επειδή βλέπω πολλές απαντήσεις στο Facebook άλλες λογικές άλλες ειρωνικές θα απαντήσω όσο μπορώ πιο σύντομα ,1ον η απόσταση για Αθήνα είναι 345 χιλιόμετρα και όχι 380 που ήταν παλιά, 2ον παλιά με φέρυ μποτ στο Ρίο Αντίρριο και Αγρίνιο και Αμφιλοχία και στροφές και νταλίκες κ.λ.π έκαναν 5 ώρες και 30 -45 λεπτά , τώρα με γέφυρα στο Ρίο Αντίρριο και όλοι δρόμοι παραδομένοι και λιγότερα χιλιόμετρα 5 ώρες,οκ ότι πείτε 3ον οι εξυπνάδες για ελικόπτερο η για να πάω με το Γιαννακόπουλο το αφήνω ασχολίαστο , υπάρχει βέβαια και η λύση του ταξί που με 50 ευρώ με αφήνει στη πόρτα του σπιτιού μου την οποία αρχίζω και σκεφτομαι ,4ον υπήρξε οδηγός αλλά είναι μάλλον σαν τη μύγα μεσα στο γάλα πριν δύο εβδομάδες που έκανε το Αθήνα Λευκάδα 4 ώρες μαζί με τη στάση των 15 λεπτών, 5ον όπως πολύ σωστά ειπώθηκε η διαδρομή Λευκάδα Αγιος Νικόλαος Βόνιτσα είναι από το 1994 τώρα όμως έχουμε 2024 και έχουν αλλάξει πολλά απο τότε και πρέπει να προσαρμοστούμε στο τώρα και όχι στο παρελθόν. Ευχαριστώ όλους για τα σχόλια τους και το χρόνο που διέθεσαν για να τα γράψουν γιατί τελικά όλους μας ενδιαφέρει να βελτιωθούν οι υπηρεσίες του ΚΤΕΛ προς το καλύτερο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.