HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔιαδικτυακή εκδήλωση Μουσικού Σχολείου για την επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

Διαδικτυακή εκδήλωση Μουσικού Σχολείου για την επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

Την Παρασκευή 20 Μαίου 2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά εκδήλωση που οργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων. Η εκδήλωση έγινε για την επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821 και των 157 χρόνων από την ένωση των Ιονίων Νήσων με την Ελλάδα.

Στην εκδήλωση μετείχε το κιθαριστικό σύνολο του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας με τα έργα ¨Ξανθούλα¨, σε ποίηση Αριστοτέλη Βαλαωρίτη και μουσική Διονύση Γράψα και ¨Αυγούλα¨ σε ποίηση Διονυσίου Σολωμού και μουσική Σπυρίδωνος Ξύνδα.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά του κιθαριστικού συνόλου, στην καθηγήτριά τους κυρία Μαρία Γιαννικοπούλου για την εξαιρετική τους παρουσία, που συνέβαλλε στο κλίμα ψυχικής έξαρσης και συναισθημάτων, όπως αυτά αποτυπώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Χρόνια πολλά σε όλους.

  Ο Διευθυντής

    Νικόλαος Κονιδάρης

Προηγουμενο αρθρο
Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Τι συμβαίνει με το εμβόλιο Johnson & Johnson στη Λευκάδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.