HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔιαδικτυακή σύναξη γονέων για τη βία κατά των γυναικών

Διαδικτυακή σύναξη γονέων για τη βία κατά των γυναικών

Διαδικτυακή Σύναξη Γονέων με θέμα:  «Μπροστά στην ενδοοικογενειακή βία: Μεγαλώνοντας τους συζύγους του αύριο»

Μετά τον γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε με τους εκπαιδευτικούς της περιοχής μας πάνω στο εξαιρετικά επίκαιρο και οξύ πρόβλημα της βίας κατά των γυναικών χθες Πέμπτη, 27.1.2022 με αφορμή τη γιορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών (το βίντεο της εκδήλωσης στον  σύνδεσμο: https://youtu.be/g8oEfvEx4is ), είναι αναγκαίο να μοιραστούμε και με τους γονείς τον ανάλογο προβληματισμό και τις προεκτάσεις του.

Όπως κάθε χρόνο, το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας –σε συνεργασία αυτή τη φορά με τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Λευκάδας- αξιοποιεί την Ορθόδοξη Γιορτή της Μητέρας, την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, για να διοργανώσει Σύναξη Γονέων, με θέμα: «Μπροστά στην ενδοοικογενειακή βία: Μεγαλώνοντας τους συζύγους του αύριο» την Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 19.30 – 21.00. 

Και αυτή τη φορά, λόγω των υγειονομικών συνθηκών, η σύναξη θα διεξαχθεί διαδικτυακά και συγκεκριμένα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom, στον σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/9869354099 .

Θα μιλήσουν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Καλλιγέρης, συντονιστής του προγράμματος «Πρωτοβουλία για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας» – εκπαιδευτικός και ο κ. Σάββας Σαββόπουλος, ψυχίατρος – ψυχαναλυτής, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση.

Δεν θα αποσταλούν προσωπικές προσκλήσεις, όμως η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους γονείς και σε όσους ακόμη επιθυμούν να συζητήσουμε πάνω στο τραγικά επίκαιρο πρόβλημα της ενδοοικογενειακής βίας και μάλιστα της βίας κατά των γυναικών. 

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 26450 22415 (εσ.: 22) και 6974795265 (π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης), καθώς και στο e-mail: neotita_lefkas@yahoo.gr και fr.ioannikios@yahoo.gr μέχρι και την Τρίτη, 1η Φεβρουαρίου 2022. 

Λευκάδα, 28 Ιανουαρίου 2022

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Προηγουμενο αρθρο
«Αυτή τη στιγμή υποφέρει»: Τι συμβαίνει με τη μικρή φάλαινα που εντοπίστηκε στον Αλιμο
Επομενο αρθρο
H Nestlé Hellas αναζητά για το εργοστάσιό της Κορπή στο Μοναστηράκι Μηχανικό Συντήρησης / παραγωγής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.