HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔια χειρός Χαιριστανίδου η Νίκη κέρδισε την Τερψιθέα 67-65

Δια χειρός Χαιριστανίδου η Νίκη κέρδισε την Τερψιθέα 67-65

Πολύ δύσκολος αντίπαλος αποδείχτηκε η Τερψιθέα για τη Νίκη Λευκάδας στο σημερινό 8/11 αγώνα για την 5η αγωνιστική της Α1 στη Λευκάδα.

Η Τερψιθέα με τον αέρα της νίκης επί του Πρωτέα την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε με ανεβασμένη ψυχολογία, για να κερδίσει τη σημερινή αναμέτρηση. Και αυτό το έδειξε στον αγωνιστικό χώρο όπου δεν επέτρεψε στην τοπική ομάδα, να επιβάλει το ρυθμό της. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με εξαίρεση την αρχή του 3ου δεκάλεπτου, όπου οι παίχτριες της Νίκης με ασφυκτικό πρέσινγκ ανάγκασαν τις αντίπαλες σε συνεχόμενα λάθη και ξέφυγαν στο σκορ με 8 πόντους. Το προβάδισμα αυτό γρήγορα εξανεμίστηκε λόγω αρκετών λαθών αλλά και ευστοχίας της Τερψιθέας στα μακρινά σουτ, η οποία σημειωτέων είχε στην πεντάδα της 4 παίχτριες με 4 φαουλ πράγμα που δεν εκμεταλλεύθηκαν οι παίχτριες της Νίκης όσο θα έπρεπε.

Ενώ ο αγώνας προχωρούσε προς το τέλος του ψυχοβγαλτικά για τους θεατές -ισόπαλος 65-65-, το προπονητικό τημ της Νίκης, 8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος πήρε ταιμ άουτ για να δοθούν οδηγίες για την τελευταία επίθεση. Το σουτ που πραγματοποιήθηκε 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ήταν άστοχο. Η μπάλα κατέληξε στα χέρια της Χαιριστανίδου η οποία με φόλοου πέτυχε το νικητήριο καλάθι και την 4η συνεχομένη νίκη της τοπικής ομάδας.

Δεκάλεπτα: 18-15, 35-34, 51-53, 67-65.

Νίκη Λευκάδας: Χαιριστανίδου (12), Αργυρού, Καμπουράκη (6), Γράψα (2), Λιοπύρη, Κρητικού, Ψυχογιού (10), Ισκιόγλου (4), Σμίθ (19), Λογοθέτη, Κρούκ (14), Μεταξά.

Επόμενος αγώνας της Νίκης είναι την Κυριακή 15/11 στο κλειστό με τον Πρωτεία Βούλας.

Προηγουμενο αρθρο
O ANT1 για τους μαθητές του Καλάμου
Επομενο αρθρο
Εκδήλωση της Αριστερής Παρέμβασης Καθηγητών Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.