HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΔολιοφθορά στο Τουριστικό Περίπτερο

Δολιοφθορά στο Τουριστικό Περίπτερο

Το ερείπιο του τουριστικού περιπτέρου είχε στο τέλος Ιουλίου του 2023 συμμαζευτεί κάπως και είχε κλειστεί για να μην  είναι επικίνδυνο.

Αναγνώστης και καθημερινός επισκέπτης της περιοχής  πρόσεξε στις 4 Ιανουαρίου 2024, να έχει αφαιρεθεί  το  κάλυμμα ενός παραθύρου. Σήμερα παρατήρησε πως λείπουν τέσσερα, δηλαδή μια ολόκληρη σειρά.

Είναι δηλαδή ορθάνοιχτο στον καθένα και ασφαλώς επικίνδυνο λόγω της άθλιας κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό του. Και είναι βεβαίως εύκολο στους «ενδιαφερομένους» να συνεχίσουν το έργο τους.

 Θυμίζουμε  το ιστορικό για κάθε ενδιαφερόμενο. Το 2016, όταν μετά από διαμαρτυρίες κατοίκων σουλουπώθηκε το περίπτερο, είχε γίνει μια πολύ καλή κατασκευαστική δουλειά. Είχε κλειστεί  με κόντρα πλακέ θαλάσσης  σε μια στιβαρή κατασκευή που δύσκολα μπορούσε να παραβιαστεί. Παραβιάστηκε  με άσχημο τρόπο όταν χρειάστηκε να γίνουν μετρήσεις στο εσωτερικό του.

Η κατασκευή του Ιουλίου του 2023 ήταν  πιο ελαφριά.  Όπως μας είπε ο αναγνώστης, το υλικό δεν ήταν λαμαρίνα, όπως είχαμε γράψει τότε,  αλλά αλουμίνιο. Ήταν δε βιδωμένο από έξω.  Τόσο το υλικό όσο και η ευκολία αρπαγής του, ήταν… πρόκληση για τους «ενδιαφερομένους» και το απέδειξαν.

Προηγουμενο αρθρο
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Καρσάνων Λευκάδος -Αθήνας
Επομενο αρθρο
Συνάντηση του Θανάση Καββαδά με τον Υπουργό Βασίλη Κικίλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.