HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣταματήστε το έγκλημα στον Δίαυλο της Λευκάδας!

Σταματήστε το έγκλημα στον Δίαυλο της Λευκάδας!

Ανοιχτή επιτροπή αγώνα

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στις 17:30 θα συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο Λευκάδας τα θέματα του βιολογικού, της αποχέτευσης και του αγωγού λυμάτων.

Τα θέματα:
2ο Εξέλιξη των τεσσάρων έργων αποχέτευσης τα οποία είναι ενταγμένα στο Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του Δήμου για το έτος 2024 με συνολικό ποσό 23.493.036,62 ευρώ (με Φ.Π.Α.).
Το θέμα κατέθεσε ο κ. Κων/νος Σέρβος, Δ.Σ. από την δημοτική παράταξη «Όλοι για τη Λευκάδα».

4ο Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί η δημοτική αρχή για την υλοποίηση των χρηματοδοτημένων υποέργων α) «Καταθλιπτικός και υποθαλάσσιος αγωγός επεξεργασμένων λυμάτων από υφιστάμενες ΕΕΛ έως ακρωτήριο Γυράπετρα », καθώς και β) «Εκσυγχρονισμός ΕΕΛ Λευκαδας» της πράξης «Ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών λυμάτων Δήμου Λευκάδας», συνολικού προϋπολογισμού 9.272.778,62 ευρώ.
Το θέμα κατέθεσε ο κ. Χαράλαμπος Καλός, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σύγχρονη Λευκάδα».

Η πρωτοβουλία των κατοίκων για την αποχέτευση και τον βιολογικό καλεί  όλους τους Λευκαδίτες στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Παρασκευής 26/4 στο Διοικητήριο (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων).

Προηγουμενο αρθρο
Όλοι για τη Λευκάδα: Εξομοίωση με την χερσαία και την θαλάσσια ζώνη λιμένα των λιμανιών Καλάμου – Επισκοπής  και Καστού
Επομενο αρθρο
Διανομή Δεμάτων από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό Τμήμα Λευκάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.