HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔύο νεκροί σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στα Γιάννινα

Δύο νεκροί σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στα Γιάννινα

Μία εξαιρετικά περίεργη υπόθεση ερευνά από τις εννέα το πρωί η Αστυνομία. Στις εννέα περίπου το πρωί η αστυνομία ενημερώθηκε για την ύπαρξη δύο ατόμων χωρίς τις αισθήσεις τους σε ακάλυπτο πολυκατοικίας.

Πρόκειται για πολυκατοικία σε κεντρική συνοικία των Ιωαννίνων.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν ότι στον ακάλυπτο υπήρχαν δύο νεκροί.

Πρόκειται για μία 43χρονη γυναίκα, ημεδαπή κι έναν άνδρα 52 χρονών επίσης ημεδαπό.

Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι και οι δύο έπεσαν από το μπαλκόνι διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο όπου φαίνεται ότι διέμενε η 43χρονη.

Άγνωστες είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οδηγήθηκαν στον θάνατο ένας 52χρονος και μία 43χρονη, στην οδό Γυναικών Πίνδου στα Γιάννινα.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με την εμπλοκή τρίτου ατόμου και αναμένει τα αποτελέσματα από την έκθεση του ιατροδικαστή που ίσως ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Η πτώση φαίνεται ότι σημειώθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας, χωρίς ωστόσο να γίνει άμεσα αντιληπτή τόσο λόγω της ώρας όσο και των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που θα μπορούσε να φωτίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η πτώση.

Μία λιτή ανακοίνωση εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου για την μοιραία πτώση των δύο ατόμων που προκάλεσε σοκ στα Γιάννινα κι αναστάτωσε την γειτονιά.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται:

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων σχετικά με το θάνατο δύο ημεδαπών (43χρονης γυναίκας και 52χρονου άνδρα) ύστερα από πτώση τους από όροφο πολυκατοικίας στην πόλη των Ιωαννίνων, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί σήμερα (24-01-2021) το πρωί στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Πηγή: https://www.epiruspost.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Επιτύμβιο μνημείο με δύο γυναικείες μορφές εντοπίστηκε στην Παιανία
Επομενο αρθρο
Σε συλλεκτικά νομίσματα: ο Φοίνικας του 1828 και η Δραχμή του 1832

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.