HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από Πάτρα και Λευκάδα στις έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου άνδρα  στον Πόρο

Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από Πάτρα και Λευκάδα στις έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου άνδρα  στον Πόρο

Ο Ναπολέων Μαυροκέφαλος, τον οποίο αναζητούν από το μεσημέρι της Πέμπτης οι δικοί του άνθρωποι, χάθηκε ενώ βρισκόταν στο βουνό, στον Πόρο της Λευκάδας.

Οι μέρες περνούν και παρά την μεγάλη κινητοποίηση δεν έχει βρεθεί ούτε ένα ίχνος του και εκφράζονται φόβοι για την τύχη του.

Η οικογένειά του κάνει έκκληση σε όλους όσοι τυχόν γνωρίζουν κάτι να βοηθήσουν στις έρευνες, ενημερώνοντας την Αστυνομία.

Εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες από το Περιφερειακό Τμήμα Πάτρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε συνεργασία με το Π.Τ. Ε.Ε.Σ Λευκάδας, συμμετέχουν στις έρευνες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και κατοίκων στην ευρύτερη περιοχή του Πόρου, στην Λευκάδα, για τον εντοπισμό ηλικιωμένου, του οποίου η τύχη αγνοείται τα τελευταία 24ωρα.

Το κλιμάκιο του Ε.Ε.Σ, διαθέτοντας τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, θα συνεχίσει και την Δευτέρα τις έρευνες στο νησί.

Πηγή: https://gnomip.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη (13/2) σε Σύβρο, Βουρνικά, Άγιο Ηλία
Επομενο αρθρο
Ανοιχτή επιστολή Δημάρχου Λευκάδας κ. Βεργίνη για την παραλία του Άη Γιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.