HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕκδήλωση της Τ.Ο. Λευκάδας του ΚΚΕ για το Δημοκρατικό στρατό Ελλάδας

Εκδήλωση της Τ.Ο. Λευκάδας του ΚΚΕ για το Δημοκρατικό στρατό Ελλάδας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΤΗΣ Τ.Ο. ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (1946 -1949)

Η Τ.Ο. Λευκάδας του ΚΚΕ καλεί το λαό της Λευκάδας, την νεολαία και ιδιαίτερα τους συγγενείς, τους συντρόφους των ηρώων, των μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας στην εκδήλωση που πραγματοποιεί την Κυριακή 18 Δεκέμβρη στις 5:00μμ.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στην πλατεία Π. Γιαννούλης με κατάθεση στεφάνων και ομιλία για το Αρχηγείο του ΔΣΕ Ξηρόμερου – Λευκάδας.

Θα ακολουθήσει η προβολή ιστορικού ντοκιμαντέρ στην Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας , με αφορμή τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Μεγάλο τμήμα του ντοκιμαντέρ προέρχεται από φωτογραφικά και οπτικοακουστικά ντοκουμέντα που για πρώτη βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τιμάμε όλους τους ήρωες και τις ηρωίδες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, τους ήρωες και ηρωίδες της Λευκάδας και του Ξηρόμερου που πολέμησαν για ελευθερωθεί ο λαός, οι εργάτες από τη σκλαβιά της δουλειάς, από την εκμετάλλευση του καπιταλιστικού συστήματος, για να γίνει ο ίδιος ο λαός αφέντης στον τόπο του. Αυτός ήταν ο σκοπός που φλόγιζε τους μαχητές του ΔΣΕ. Στον σημερινό μας αγώνα εμπνεόμαστε, αντλούμε πείρα και διδάγματα από τον τρίχρονο αγώνα του ΔΣΕ, γινόμαστε πιο ικανοί, συνεχίζουμε!

Προηγουμενο αρθρο
«Τρομοκρατικό χτύπημα» από τη Λέσχη Ανάγνωσης και Στοχασμού
Επομενο αρθρο
Την Τετάρτη στην Αθήνα η παρουσίαση του βιβλίου «Λευκάδας Πετράδια»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.