HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕκδηλώσεις Μουσικού Σχολείου Λευκάδας

Εκδηλώσεις Μουσικού Σχολείου Λευκάδας

Δελτίο τύπου

1.Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 και ώρα 18.00 το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας θα φιλοξενήσει το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. 

Θα πραγματοποιηθούν  εμφανίσεις της Παραδοσιακής Ορχήστρας του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης υπό την διεύθυνση του Γιώργου Τζιούμαρη και του Συνόλου Κινηματογράφου και Χορωδίας “Canto per te” υπό τη Διεύθυνση του Δημήτρη Καραπινίδη και Θάνου Μαρκατόπουλου αντίστοιχα. 

 Επίσης θα εμφανιστεί το Σύνολο Βαλκανικής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας με υπεύθυνους καθηγητές τον Καλλίδωρο Χατζόπουλο και Γιώτα Βερυκίου. 

  1. Το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 και ώρα 21.00 στην αίθουσα εκδηλωσεων του Μουσικού Σχολείου θα παρουσιαστεί  η θεατρική παράσταση “ Απόψε κάνω μπαμ” από το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας σε σκηνοθεσία Γιώργου Παυλιδάκη.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

                                                                             Ο Διευθυντής

                                                                              Κονιδάρης Νικόλαος

Προηγουμενο αρθρο
Ο Δήμος Λευκάδας για την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων
Επομενο αρθρο
Καταργείται  η αρμοδιότητα  περί ευθύνης στην διαχείριση ανεπιτήρητων παραγωγικών και αδέσποτων ζώων από την αντιδήμαρχο  Θεοδώρα Κάτσενου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.