HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Καθαρή νίκη του Στ. Κασσελάκη – Τα αποτελέσματα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Καθαρή νίκη του Στ. Κασσελάκη – Τα αποτελέσματα

Η Εφη Αχτσιόγλου τηλεφώνησε και τον συνεχάρη. Η ενσωμάτωση στο 75% των ψήφων

Καθαρή νίκη του Στέφανου Κασσελάκη κατέδειξαν τα αποτελέσματα της κάλπης με καταμετρημένο το 75% των ψήφων, στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Με την ενσωμάτωση των 371 εκλογικών τμημάτων από τα 537, ο κ. Κασσελάκης συγκεντρώνει ποσοστό 56,69% με 56.461 ψήφους και η κ. Αχτσιόγλου 43,1% με 43.139 ψήφους. Τα άκυρα και τα λευκά αντιστοιχούσαν στο 1,19%. 

Αυτή την ώρα η κ. Αχτσιόγλου μεταβαίνει προς τα γραφεία στην Κουμουνδούρου για να προβεί στις πρώτες δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση του ασφαλούς αποτελέσματος. 

Στον β’ γύρο των εκλογών συμμετείχαν περισσότερα από 133.600 μέλη. Περίπου 8.750 μέλη ψήφισαν για πρώτη φορά αυτή την Κυριακή

Οι κάλπες στα 538 τμήματα άνοιξαν στις 8 το πρωί και έκλεισαν στις 9 το βράδυ. H διαδικασία ήταν διαφοροποιημένη σε σχέση με τον α’ γύρο, καθώς αυτή τη φορά δικαίωμα ψήφου είχαν μόνο όσοι ήταν ήδη μέλη του κόμματος. Την προηγούμενη Κυριακή είχαν ψηφίσει περίπου 149.000 μέλη. Οι 106.000 ήταν παλαιά μέλη και 43.000 νέα.

Προηγουμενο αρθρο
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο γυναικείο τμήμα Πανλευκάδιου
Επομενο αρθρο
Νέα Χορωδία Λευκάδας: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.