HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕμπορικός & Επαγγελματικός σύλλογος Ελλομένου: Πρόσκληση σε αρχαιρεσίες

Εμπορικός & Επαγγελματικός σύλλογος Ελλομένου: Πρόσκληση σε αρχαιρεσίες

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ
Πρόσκληση σε αρχαιρεσίες

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Ελλομένου, καλεί τα μέλη του , να προσέλθουν, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα, του εκλέγειν και του εκλέγεσθε ,για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας & Νήσων (Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.).

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 από την 9π.μ. μέχρι την 2μ.μ.στην αίθουσα εκδηλώσεων (ισόγειο) του ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ , σύμφωνα με το Καταστατικό και τους Ν. 1712/87 και 2081/92.
Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας, ή άλλου δημοσίου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητα του μέλους .

Εκδήλωση ενδιαφέροντος υποψηφιότητας στις εκλογές, για τα όργανα όπως ορίζονται : νέο Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή , Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας & Νήσων (Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.), μπορεί να αποσταλεί έως και την Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 και ώρα 24.00 στο mail του συλλόγου ees.ellomenou.lefkadas@gmail.com αναγράφοντας τα στοιχεία του μέλους ,για πού επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα και ένα τηλέφωνοεπικοινωνίας.
<<Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων, στις παραπάνω αρχαιρεσίες, κρίνεται απαραίτητη>>
Λευκάδα: 24-05-2022

Το Απερχόμενο Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
2ο Δημοτικό Σχολείο: Σώστε τους Μύλους μας
Επομενο αρθρο
Εορτασμός Ένωσης Επτανήσων στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.