HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις απάτης στη Λευκάδα

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις απάτης στη Λευκάδα

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λευκάδας, δύο διαφορετικές υποθέσεις απάτης και σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος δύο ημεδαπών για το αντίστοιχο αδίκημα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικών καταγγελιών, ταυτοποιήθηκε, η δράση των δύο ημεδαπών, οι οποίοι με το πρόσχημα της αγοραπωλησίας οχημάτων, μέσω αγγελιών στο διαδίκτυο, αποκόμιζαν προκαταβολές από ανυποψίαστους πολίτες, χωρίς να πραγματοποιήσουν τις συμφωνημένες αγοροπωλησίες.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, το χρονικό διάστημα από (31-08-2020) έως (02.09.2020) και στην δεύτερη περίπτωση την (11.10.2020), μετά από τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ημεδαπών, εξαπάτησαν πολίτες, αποσπώντας τα ποσά των 4.000 ευρώ και 4.500  ευρώ, αντίστοιχα.

Οι  δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των ημεδαπών θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Συμβουλές σχετικά με την αποφυγή περιστατικών απατών μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr) στην ενότητα Οδηγός του Πολίτη. 

Προηγουμενο αρθρο
Το «μέγαρο» του ΤΑΟΛ στην οδό Γολέμη, ημιτελές
Επομενο αρθρο
Εικόνες καταστροφής στον Αστακό από ανεμοστρόβιλο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.