HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπιμελητηριακή αποστολή στην Κύπρο στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης «TRAVEL EXPO CYPRUS 2023»

Επιμελητηριακή αποστολή στην Κύπρο στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης «TRAVEL EXPO CYPRUS 2023»

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ     

         Λευκάδα,  26-04-2023

Επιμελητηριακή αποστολή στην Κύπρο στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης «TRAVEL EXPO CYPRUS 2023»

Απόλυτα δικαιωμένο το Επιμελητήριο Λευκάδας για την απόφαση του να συμμετάσχει στην TRAVEL EXPO CYPRUS 2023, στις 21 – 23 Απριλίου στους Χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και τον Όμιλο Εταιρειών Display Art Plc.

Τον φορέα εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Άγριος Χρήστος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων – Διαμερισμάτων  Λευκάδας και μέλος του Δ.Σ. κ. Γαζής Διονύσης.

Στα πλαίσια της συνεργασίας με τη Συνομοσπονδία Τουριστικών Πρακτόρων Ελλάδας Fedhatta, η αποστολή του Επιμελητηρίου Λευκάδας, συμμετείχε στο περίπτερο του  Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων(HATTA), το οποίο επισκέφτηκαν οι μεγαλύτεροι τουριστικοί πράκτορες με τιμώμενο τουριστικό προορισμό την Λευκάδα!

Η εξειδικευμένη αυτή έκθεση χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που οργανώνονται στην Κύπρο και προσελκύει πάνω από 10,000 επισκέπτες κάθε χρόνο, ενώ αποτελεί και την μόνη τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στην Κύπρο. Αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία για τη σύσφιξη σχέσεων των επαγγελματιών τουρισμού της Ελλάδας και της Κύπρου για να αυξηθούν οι ροές και των Κυπρίων προς Ελλάδα και των Ελλήνων προς την Κύπρο.

Στα πλαίσια της τριήμερης έκθεσης ο Πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης συναντήθηκε την Παρασκευή 21/4/2023 κατά τα εγκαίνια με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Κώστα Κουμή, και έγινε επίσκεψη σε όλα τα περίπτερα της έκθεσης συνοδευόμενος από τον κ. Άγριο και τον κ. Γαζή.

Το Σάββατο 22/4/2023 συναντήθηκε  με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) Κ. Σταματάρη και  με το Διευθυντή του γραφείου του ΕΟΤ στην Κύπρο κ. Σαγάνα.

Την Κυριακή 23/4/2023 έλαβαν χώρα συναντήσεις με τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες-εκθέτες και με εκπροσώπους από τις δύο αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις στο Άκτιο, με στόχο την επιμήκυνση  της τουριστικής περιόδου.

Την Δευτέρα 24/4/2023 η αποστολή του Επιμελητηρίου με επικεφαλής τον κ. Σκιαδαρέση επισκέφτηκε  το Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου για προγραμματισμένο ραντεβού με τον  Αν. Γεν. Διευθυντή του Υφυπουργείου κ. Αντώνη Κουτσούλλη και την Τουριστική Λειτουργό κα Νικολέττα Παφίτου,  για θέματα κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ Κύπρου και Λευκάδας.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγουμενο αρθρο
Τα 50 κόμματα που δήλωσαν συμμετοχή στις επικείμενες εθνικές εκλογές
Επομενο αρθρο
Εθελοντική αιμοδοσία στο 1ο ημερήσιο ΕΠΑΛ Λευκάδας για δεύτερη συνεχόμενη σχολική χρονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.