HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕυχαριστήρια επιστολή του Ιδρυτή & Διευθύνοντα συμβούλου «Διεξόδου», κ. Νίκου Κορδόση, προς τον Δήμαρχο Λευκάδας

Ευχαριστήρια επιστολή του Ιδρυτή & Διευθύνοντα συμβούλου «Διεξόδου», κ. Νίκου Κορδόση, προς τον Δήμαρχο Λευκάδας

Ευχαριστήρια επιστολή του Ιδρυτή & Διευθύνων συμβούλου Διεξόδου, κ. Νίκου Κορδόση, προς τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Χαράλαμπο Καλό.

Προς τον Ιερή Πόλη Μεσολογγίου 28 Ιουλίου 2022

Κύριο Χαράλαμπο Καλό
Δήμαρχο Λευκάδας
Αξιότιμε και αγαπητέ μας κύριε δήμαρχε,

Για τέταρτη συνεχή χρονιά φέτος πραγματοποιήσαμε με επιτυχία τις εκδηλώσεις τιμής και ευγνωμοσύνης του Μεσολογγίου προς τους κατοίκους του νησιού Κάλαμος για την φιλοξενία που οι πρόγονοί τους προσέφεραν στους δικούς μας κατά τη διάρκεια των πολιορκιών αλλά και στη συνέχεια μέχρι την απελευθέρωση της πόλης το 1829.

Και η επιτυχία αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στη δική σας ουσιαστική και έμπρακτη αρωγή που μας παρείχατε και για τον λόγο αυτό σας ευχαριστούμε θερμά.

Ευελπιστούμε ότι οι δεσμοί φιλίας που αναπτύσσονται ήδη μεταξύ των δύο ιστορικών τόπων, και πρωτίστως η έκδηλη ευαισθησία σας στην διατήρηση της ιστορικής μνήμης, θα αποτελέσουν τη βάση έτσι ώστε οι εκδηλώσεις αυτές να μετατραπούν σε θεσμό.

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Με εξαιρετική εκτίμηση,

Νίκος Κορδόσης Γεράσιμος Κοτσίρης

Ιδρυτής & Διευθύνων σύμβουλος Διεξόδου Πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου

Προηγουμενο αρθρο
Λειτουργία Σχολής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου 2022-2023 στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Πενθήμερο κακοκαιρίας με καταιγίδες – Προειδοποιήσεις για μπουρίνια και φωτιές από πτώσεις κεραυνών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.