HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο για την Τσικνοπέμπτη Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας «οι Σκάροι»

Ευχαριστήριο για την Τσικνοπέμπτη Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας «οι Σκάροι»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου η προγραμματισθείσα εκδήλωση του συλλόγου μας στον κεντρικό δρόμο της Νικιάνας με συνοδεία μουσικής. Με σύμμαχο τον καιρό και το κέφι των συγχωριανών μας – και όχι μόνο – ο σύλλογος προσέφερε δωρεάν σουβλάκια και λουκάνικα, μεγάλο μέρος των οποίων ήταν χορηγία του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας. Επίσης μέρος από τα σουβλάκια ήταν χορηγία του κρεοπωλείου «Βλάχος Κωσταντίνος». Τα ψωμιά ήταν χορηγία  του κου Μανωλίτση Κωνσταντίνου («Ζεστά Ξεφουρνίσματα») και του κου Σπύρου Λογοθέτη («Artissimo»). Μέλη και φίλοι του συλλόγου προσέφεραν με μεράκι και ζήλο τη βοήθειά τους από την αρχή μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και πλήθος κόσμου προσήλθε και διασκέδασε μαζί μας από το απόγευμα μέχρι το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε έρανος για πυρόπληκτη οικογένεια του νησιού μας, στον οποίο ανταποκρίθηκε ο κόσμος εκδηλώνοντας έμπρακτα την αγάπη του και τη συμπαράστασή του προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν. Συγκεντρώθηκε έτσι ένα σεβαστό ποσό το οποίο παραδόθηκε άμεσα στην οικογένεια.

Ο σύλλογός μας θα ήθελε να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ:

  • Στους ευγενικούς χορηγούς μας.
  • Στον κόσμο που προσήλθε, διασκέδασε μαζί μας και πραγματικά μας συγκίνησε με την κίνηση αγάπης προς τους συνανθρώπους μας. 
  • Σε όσους από τις αρχές του τόπου μας μπόρεσαν να παραβρεθούν, έστω και για λίγο, αλλά και στους εκπροσώπους άλλων συλλόγων που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
  • Στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που βοήθησαν να έρθει εις πέρας το πρώτο γλέντι – μετά από χρόνια και μετά από επιθυμία των συγχωριανών μας – της Τσικνοπέμπτης στη Νικιάνα.

Ευχόμαστε σε όλους καλές απόκριες με υγεία και πολλή-πολλή διασκέδαση!

Με τιμή

Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Καθαρά Δευτέρα: Στο 100% η πληρότητα στους βασικούς «καρναβαλικούς» προορισμούς
Επομενο αρθρο
Ο Μωυσής Ελισάφ άφησε ένα «παράθυρο ανοιχτό στον κόσμο»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.