HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο μετεκλογικό μήνυμα του Ευτύχιου Ζουριδάκη

Ευχαριστήριο μετεκλογικό μήνυμα του Ευτύχιου Ζουριδάκη

Ο Γιάννης Τρεπεκλής από χθες είναι ο νέος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων. Οι Επτανήσιοι επέλεξαν την αλλαγή, την ανάπτυξη και την ευημερία. Ήταν τιμή μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της ΙΟΝΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και να δώσω τη μάχη για τα νησιά μας μαζί με το Γιάννη Τρεπεκλή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους. Η εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου με γεμίζει με δύναμη, αλλά ταυτόχρονα και τεράστια ευθύνη.

Δεσμεύομαι πως από όποια θέση και αν κληθώ να υπηρετήσω τη νέα Περιφερειακή αρχή, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου πρώτα για τη Λευκάδα, το Μεγανήσι, τον Κάλαμο και τον Καστό, μα και παράλληλα για όλα τα Ιόνια Νησιά. 

Εκφράζω επίσης θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους και τους καλώ να πορευτούμε μαζί  ώστε να καταφέρουμε, με πίστη στις ανθρώπινες αξίες, να αναδείξουμε τα Ιόνια νησιά.

Τέλος, ευχαριστώ τη σύζυγό και τα δυο παιδιά μου που για μια ακόμα φορά στήριξαν τις επιλογές μου και στάθηκαν δίπλα μου καθ όλη την απαιτητική προεκλογική περίοδο.

Με εκτίμηση

Ευτύχιος Ζουριδάκης

16/10/2023

Προηγουμενο αρθρο
Ετήσια απογραφή αιγοπροβάτων και χοίρων έτους 2023
Επομενο αρθρο
Ο Επαγγελματικός & Εμπορικός σύλλογος Ελλομένου συγχαίρει τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ξενοφώντα Βεργίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.