HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   Ευχαριστήριο  πολιτιστικού συλλόγου Νικιάνας «Οι Σκάροι» για την παραδοσιακή του βραδιά -αριθμοί που κληρώθηκαν

   Ευχαριστήριο  πολιτιστικού συλλόγου Νικιάνας «Οι Σκάροι» για την παραδοσιακή του βραδιά -αριθμοί που κληρώθηκαν

 Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΙΚΙΑΝΑΣ “ΟΙ ΣΚΑΡΟΙ” πραγματοποίησε με επιτυχία στις 16 Δεκεμβρίου 2023 την προγραμματισμένη Παραδοσιακή του Βραδιά, η οποία, για ακόμη μία φορά, κύλισε με μεγάλη συμμετοχή και πολύ κέφι. Για την επιτυχία της εκδήλωσης, που κατά γενική ομολογία ήταν μεγάλη, ευχαριστούμε από καρδιάς:

  • Τα μέλη του συλλόγου για τη διοργάνωση.
  • Τους φίλους του συλλόγου – συγχωριανούς και μη, επώνυμους και ανώνυμους – καθώς και τις αρχές του τόπου που μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και όλους όσοι επιθυμούσαν να παραβρεθούν αλλά δεν τα κατάφεραν για κάποιους λόγους.
  • Τους συλλόγους και τα σωματεία που για ακόμη μία φορά μας τίμησαν με την παρουσία τους .
  • Τους χορηγούς και τους δωροθέτες μας για την πολύτιμη αρωγή τους, τα ονόματα των οποίων παρατίθενται στην αφίσα των χορηγών και στη λίστα της λαχειοφόρου. Ευχαριστούμε επίσης και όσους χορηγούς μας προτίμησαν την ανωνυμία.
  • Τους χοροδιδασκάλους μας Ευθύμιο Σταύρακα και Νικολέττα Κονδυλάτου για τη διδασκαλία και τις χορευτικές μας δραστηριότητες.
  • Το Κτήμα Γαρδέλη για τη συνεργασία.
  • Τα τοπικά ΜΜΕ.
  • Την παραδοσιακή μας ορχήστρα, η οποία, δίνοντας ρεσιτάλ ερμηνείας,  εκπλήρωσε στο ακέραιο τις μουσικές προσδοκίες όλων μας. Τα ονόματα των μουσικών παρατίθενται στην αφίσα της Παραδοσιακής Βραδιάς.

Επισυνάπτεται συν τοις άλλοις η λίστα των αριθμών που κληρώθηκαν.

Θερμές ευχές για καλές γιορτές και προσωπική και οικογενειακή: υγεία, αγάπη, δημιουργικότητα.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης & Γύρω Δήμων «Η Φανερωμένη»
Επομενο αρθρο
Ολοκληρώθηκε το τουρνουά βόλεϊ των «Ελπίδων» στο κλειστό γυμναστήριο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.