HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο φιλανθρωπικού συλλόγου «Φάρος»

Ευχαριστήριο φιλανθρωπικού συλλόγου «Φάρος»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμη μια χρονιά η δράση «Βοήθα τον συμμαθητή σου» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στην Κεντρική Αγορά Λευκάδας. Λίγο πριν το πρώτο κουδούνι, πολίτες και Σύλλογοι που διαχρονικά στηρίζουν το έργο του ΦΑΡΟΥ, προσέφεραν καινούργια σχολικά είδη (τσάντες, γραφική ύλη κ.λπ.), τα οποία παραδόθηκαν σε μικρούς και μεγάλους μαθητές οικογενειών με αυξημένες οικονομικές δυσκολίες. Παράλλληλα, συγκεντρώθηκε μέσω δωρεών το ποσό των €270,00.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε προς την Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Πανλευκάδιος» και τον Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας για την εκεί παρουσία τους και την ανιδιοτελή τους προσφορά.

Και φυσικά, όλους εσάς που αγκαλιάζετε με την ίδια θέρμη κάθε δράση του ΦΑΡΟΥ αποδεικνύοντας πως η αλληλεγγύη είναι το φως μέσα στο σκοτάδι των απαιτητικών ημερών που διανύουμε. 

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς!

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                      Η Γραμματέας

Ασπασία Κόγκα       Κυριακή Ροντογιάννη

Προηγουμενο αρθρο
Συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην 87η ΔΕΘ
Επομενο αρθρο
Π.Ε. Λευκάδας: Ολοκληρώθηκε η μελέτη για την αντιδιαβρωτική προστασία της παραλίας του Αι-Γιάννη και την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.