HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Φάρος» για τον 7ο Φιλανθρωπικό Περίπατο «Walk for Faros»

Ευχαριστήριο Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Φάρος» για τον 7ο Φιλανθρωπικό Περίπατο «Walk for Faros»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 

Πριν λίγες ημέρες είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε και να περπατήσουμε με όλους εσάς στον 7ο Φιλανθρωπικό Περίπατο «Walk for Faros» με σύνθημα «Όλοι διαφορετικοί, όλοι μοναδικοί, όλοι ίσοι, όλοι μαζί». Για ακόμη μια χρονιά, γυναίκες, παιδιά, άνδρες και οργανωμένα σύνολα στάθηκαν στο πλευρό του ΦΑΡΟΥ και έγιναν κρίκος μιας αλυσίδας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα: Να μπει τέλος σε όλες τις μορφές κακοποίησης, στην οικογένεια, στο σχολείο, στην εργασία. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τη στήριξή τους: Την Αργυρή Κατωπόδη, το βιβλιοπωλείο «Το Χάρτινο», τον Σύλλογο Μοτοσικλετιστών Λευκάδας «ΣΥ.ΜΟ.Λ.», το κατάστημα «Κατοικείν», το καφέ-μπαρ «Smol Coffee and Space», το κατάστημα «PORCELANA», το κατάστημα «POOL AND STONE, deep cleaning services», αλλά και το κατάστημα «Butterfly shoes and kidswear». 

Τίποτα από αυτά θα είχαν την ίδια αξία, χωρίς τη δική σας συμβολή. Η θερμή συμμετοχή σας σε κάθε ενέργεια του ΦΑΡΟΥ, αλλά και η ενίσχυση του έργου του Συλλόγου μας, είναι η έμπρακτη απόδειξη του πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε όλοι μαζί. Όλα τα έσοδα του 7ου Φιλανθρωπικού Περίπατου θα διατεθούν στην κάλυψη αναγκών ευάλωτων συνανθρώπων μας ενόψει της πασχαλινής περιόδου. Για ακόμη μια φορά, σας ευχαριστούμε που είστε το φως του ΦΑΡΟΥ. 

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Προηγουμενο αρθρο
Διακοπές ρεύματος: Δευτέρα, 8/4, Τετάρτη,10/4 και Παρασκευή,12/4
Επομενο αρθρο
Στα Ψαρέικα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.