HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ Αράχωβα τα Χριστούγεννα όπως το Καλαμίτσι το καλοκαίρι!

Η Αράχωβα τα Χριστούγεννα όπως το Καλαμίτσι το καλοκαίρι!

Το Καλαμίτσι μας θύμισαν οι εικόνες από την Αράχωβα τα Χριστούγεννα, με την πρώτη ματιά, όταν όμως φτάσαμε στο τέλος διαπιστώσαμε πως το ξεπέρασαν κατά πολύ.

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν το 3ήμερο των Χριστουγέννων στην Αράχωβα, με τους επισκέπτες να χρειάζονται ακόμη και μια ώρα για μερικές εκατοντάδες μέτρα στο κέντρο της πόλης.

Εποχές προ κρίσης θύμιζε η εικόνα που αντίκρισαν όσοι επέλεξαν την Αράχωβα για μια σύντομη απόδραση τις προηγούμενες ημέρες. Παρκαρισμένα αυτοκίνητα ακόμη και δύο χιλιόμετρα μακριά από την πόλη, πεζούς να ρισκάρουν τη ζωή τους ανάμεσα στα αυτοκίνητα στον κεντρικό στενό δρόμο και δύο αστυνομικοί – ανήμποροι στην ουσία- να προσπαθούν να διαχειριστούν μια κατάσταση δίχως αρχή, μέση και τέλος. Αυτά ήταν κομμάτια του πάζλ σε έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας στην πιο απαιτητική σεζόν της χρονιάς.

Προηγουμενο αρθρο
Λευκάδα: Πλαζ φρουρίου (Κάστρο)
Επομενο αρθρο
«Όλοι για τη Λευκάδα»: Παραίτηση δημοτικών συμβούλων από την Οικονομική & την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.