HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ εκδήλωση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης για τον σπουδαίο Έλληνα Μαθηματικό Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή

Η εκδήλωση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης για τον σπουδαίο Έλληνα Μαθηματικό Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή

  Δελτίο τύπου

Την Τρίτη το απόγευμα, 9 Απριλίου 2024, είχαμε τη χαρά, με ιδέα μελών της Λέσχης Ανάγνωσης «Πέτρου & Νίτας Αργύρη», να φιλοξενήσουμε στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης μας το συγγραφέα κ. Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη και να  συνομιλήσουμε με άξονα τα βιβλία του για τον σπουδαίο Έλληνα Μαθηματικό Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή και το γενικότερο συγγραφικό του έργο, ενώ είχαμε την ευκαιρία να δούμε video με την κόρη του Δέσποινα Καραθεοδωρή – Ροδοπούλου

Ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του ΔΣ της Μαθηματικής Εταιρείας Λευκάδας, σε συνεργασία με την οποία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, συνέβαλαν να γνωρίσουμε καλύτερα τα έργο του διεθνούς φήμης  επιστήμονα.

Σε συνέχεια της εκδήλωσης επισκεφτήκαμε το 2ο Πειραματικό Λύκειο Λευκάδας, όπου ο συγγραφέας συνομίλησε με μαθητές, απαντώντας σε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις τους.

*Σε συνεργασία με τους εκδοτικούς οίκους ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ & ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ευχαριστούμε πολύ όλους που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης!

                                                                  Η Προϊσταμένη

                                                                   Μαρία Ρούσσου

Προηγουμενο αρθρο
Η Λευκάδα στο περιοδικό «Διακοπές» με το «Βήμα» της Κυριακής 
Επομενο αρθρο
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής συγκαλεί διευρυμένη Νομαρχιακή σύσκεψη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.