HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΗ λάθος σήμανση μπορεί να προξενήσει ατύχημα

Η λάθος σήμανση μπορεί να προξενήσει ατύχημα

Απέναντι ακριβώς από το Πνευματικό Κέντρο υπάρχουν δυο καθιζήσεις στο οδόστρωμα. Όπως φαίνεται στην εικόνα η μια είναι στα δεξιά της εικόνας και η άλλη στα αριστερά, πίσω από την πινακίδα με το βέλος (δεξιά). Με την λάθος σήμανση οι οδηγοί  οδηγούνται ανάμεσα στα εμπόδια και  εγκλωβίζονται, με κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος.

Μας γραφεί αναγνώστης:

«Οδηγώντας καθημερινά προκειμένου να μεταβώ στο σπίτι μου, στο δεξιό ρεύμα από το Πνευματικό Κέντρο προς την οδό Άγγελου Σικελιανού, συναντώ την παραπάνω πινακίδα που έχει τοποθετήσει προφανώς κάποιος εργολάβος ή ο Δήμος Λευκάδας που στην κυριολεξία σε στέλνει ακριβώς μέσα στη λακκούβα που έχει δημιουργηθεί από καθίζηση του δρόμου. Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ, όλες αυτές τις μέρες που βρίσκεται η συγκεκριμένη σήμανση (και ευτυχώς δεν έχει προξενηθεί ακόμη σοβαρό ατύχημα) κανείς από την Τροχαία δεν έχει πάρει χαμπάρι τον κίνδυνο που ελλοχεύει;»

Προηγουμενο αρθρο
Πτώση Phantom: Νεκρός και ο σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης
Επομενο αρθρο
Ετήσιος απολογισμός λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λευκάδας (Ιανουάριος - Δεκέμβριος 2022)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.