HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΗ ομπρέλα της Σάκκαρη και μια άλλη ομπρέλα στη Λευκάδα, το 2018

Η ομπρέλα της Σάκκαρη και μια άλλη ομπρέλα στη Λευκάδα, το 2018

Η συζήτηση που έγινε τις τελευταίες μέρες για την… ομπρέλα της Σάκκαρη μας θύμισε μια άλλη ομπρέλα που… ανοίχτηκε στη Λευκάδα μέρα βροχερή το 2018.

Ας εξηγήσουμε:

Μια ενέργεια της ελληνίδας πρωταθλήτριας Μαρίας Σάκκαρη στο περιθώριο του νικηφόρου αγώνα της με την Ιγκα Σβιόντεκ έκλεψε τα βλέμματα των διοργανωτών του τουρνουά. Τι είχε συμβεί; Κατά τη διάρκεια του ιατρικού τάιμ άουτ που είχε πάρει σε ένα σημείο του ματς η Ίγκα Σβιόντεκ, η ελληνίδα πρωταθλήτρια βρέθηκε να κάθεται και να περιμένει στην καρέκλα της μέχρι ο αγώνας να ξεκινήσει εκ νέου. Δίπλα της στεκόταν ένα αγόρι που κρατούσε υπομονετικά την ομπρέλα για να της κάνει σκιά. Η Μαρία Σάκκαρη, όμως, έδειξε για άλλη μια φορά τον χαρακτήρα της καθώς αντιλήφθηκε πως το παιδί είχε κουραστεί από την ορθοστασία και τον ανελέητο ήλιο και το είπε στον διαιτητή, προτείνοντάς του να αντικατασταθεί.

Παρακολουθείστε το βίντεο και «διαβάστε» το πρόσωπο της αθλήτριας.

  Όλες τις μέρες που βρίσκεται στο προσκήνιο η αθλήτρια, έχει ξεσπάσει εναντίον της  άγριο μίσος και τοξικότητα. Μετά τον Τσιτσιπά ήρθε η σειρά της να εισπράξει φθόνο, μίσος, παράνοια, από τα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης  επειδή  έχει σχέση με το γιο του Μητσοτάκη!  Και όλο αυτό έγινε από ανθρώπους συγκεκριμένου πολιτικού προσανατολισμού.

Αυτό έγινε αφορμή να θυμηθούμε τι είχε γίνει στη Λευκάδα λίγα χρόνια πριν, με μια άλλη…  ομπρέλα.

Λευκάδα 25 Μαρτίου 2018:  Στην παραλία της Λευκάδας -όπως συνηθίζεται- έγινε κατάθεση Στεφάνων και  μαθητική παρέλαση, αυτή τη χρονιά όμως, με βροχή. Δες ΕΔΩ.

«Στο χώρο της παρέλασης πήραν τις θέσεις τους όλοι οι επίσημοι έχοντας ανοιχτές τις ομπρέλες τους. Πρώτος έκλεισε την ομπρέλα του ο βουλευτής, για να ακολουθήσουν ο ένας μετά τον άλλον οι τοπικοί άρχοντες. Ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαν να κάνουν,  όταν οι μαθητές παρήλαυναν με βροχή. Έξαλλου η παρέλαση ήταν τόσο σύντομη! Όλοι, πλην της εκπροσώπου της κυβέρνησης, (Γενική γραμματέας Υπουργείου), η οποία δεν αποχωρίστηκε τη δική της. Και σαν αριστερή, -που πρέπει να είναι- είχε και βαστάζο για την ομπρέλα της! Ο κύριος κουβαλούσε μάλιστα και το παλτό της, το οποίο, στα λιγότερο από τα 30 λεπτά της τελετής (κατάθεση Στεφάνων και παρέλαση)  και παρά το ψοφόκρυο, έβαλε και έβγαλε 3 φορές!
Από κει που μια ζωή απαξίωνες μέχρι και τους καλούς τρόπους -σαν «αστικά κατάλοιπα»- βρίσκεσαι με μια δρασκελιά, στο βαστάζο!»

Δυο διαφορετικές σχέσεις με μια ομπρέλα…

Προηγουμενο αρθρο
Συνεδριάζει την Τρίτη 15/6 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με τηλεδιάσκεψη -Τα θέματα
Επομενο αρθρο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία στο Παρίσι -Πέρασε για πρώτη φορά στον τελικό του Roland Garros!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.