HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ «Χριστουγεννιάτικη κατασκήνωση στην πόλη» ξανάρχεται!

Η «Χριστουγεννιάτικη κατασκήνωση στην πόλη» ξανάρχεται!

Η «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» ξανάρχεται!

Η ώρα για μια ακόμη «Κατασκήνωση στην πόλη» πλησιάζει –στη χριστουγεννιάτικη εκδοχή της αυτή τη φορά.

Από την Τετάρτη 27 μέχρι και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023 τα παιδιά της Λευκάδας θα μπορούν να συναντήσουν τους φίλους τους στην «Καταφυγή» (οδ. Μεγανησίου 5 – έναντι Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, κοντά στην Κεντρική Πλατεία) και να απολαύσουν δραστηριότητες ευχάριστες, παιγχνιώδεις και διδακτικές που θα πραγματοποιηθούν -καιρού επιτρέποντος- σε διάφορα σημεία της πόλης της Λευκάδας. 

Πρόκειται για μια ευκαιρία που διοργανώνει η τοπική μας Εκκλησία για τα παιδιά της την περίοδο των διακοπών και η οποία αγαπήθηκε πολύ. Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια, από τα μεγάλα νήπια μέχρι την Στ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου και διεξάγεται με τη βοήθεια μεγαλύτερων παιδιών, υπό την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου και με την οργανωτική ευθύνη του Διευθυντή του Κέντρου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας, π. Ιωαννικίου Ζαμπέλη.

Περιλαμβάνει παιχνίδι πολύ, δημιουργική απασχόληση ανάλογα με την ηλικία, διαγωνισμοί, πρωταθλήματα, καινούρια επιτραπέζια παιχνίδια, συμμετοχή στη Θεία Λατρεία και συζητήσεις ωφέλιμες, κοινά γεύματα, εξορμήσεις καθημερινές και πολλές ακόμη, μικρές και μεγάλες εκπλήξεις. Φέτος ειδικά, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε ομάδες στο “Escape Room” που οργανώθηκε από το Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας Λευκάδος.

Ακόμη, τα απογεύματα από την Τετάρτη 27 μέχρι και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 θα διεξαχθούν χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για τα παιδιά της περιοχής του Νυδριού στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου και στο παρακείμενο Κέντρο Νεότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες και να δηλώνουν συμμετοχή (τηλ.: 2645022415, εσ.: 23 και 6974795265) ά μ ε σ α λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων!

Λευκάδα, 29 Νοεμβρίου 2023

Από τις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ»  και το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης

Προηγουμενο αρθρο
Στις 5 Δεκεμβρίου οι εκλογές στον σύνδεσμο Φιλολόγων Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ολοκληρώθηκε στη Λευκάδα η ημερίδα της ΠΕΔ-ΙΝ για το πρόγραμμα «ΛΑΕΡΤΗΣ» που αφορά θέματα Πολιτικής Προστασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.