HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΘεμιστοκλής Καββαδάς: Με βλέμα στο Μέλλον Συνεχίζω

Θεμιστοκλής Καββαδάς: Με βλέμα στο Μέλλον Συνεχίζω

Εορτασμός της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Με βλέμα στο Μέλλον Συνεχίζω έστω και απο άλλο Πόστο, το Κοινωνικό Έργο για τα παιδιά και την Υγεία.

Με Συνέπεια στην Κοινωνική Προσφορά, Τρέξαμε και με την Βοήθεια της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας Βάλαμε ένα Φαρμακείο σε κάθε Δημοτικό Σχολείο του Πειραιά.

Fit kids Run Ένας Μοναδικός Αγώνας Δρόμου Για τα Παιδιά. 14/12/2014

Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού (ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνης) έδωσε το παρόν στον αγώνα Fit Kids Run που διοργανώθηκε στον Δήμο Πειραιά. Μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά βρίσκονταν εκατοντάδες παιδιά, τα οποία φορούσαν τα αθλητικά τους ρούχα και έτρεχαν, υπό τις επευφημίες του κόσμου!

Ο Δήμαρχος Πειραιά έβαλε για άλλη μία φορά τα αθλητικά του Παπούτσια, παρόν και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών αλλά και πολλοί διεθνείς αθλητές και φορείς του Αθλητισμού.

4

Στην Φωτογραφία διακρίνονται (Από τα δεξιά προς τα αριστερά) Ο Καθηγητής και αθλητικός σύμβουλος Θεμιστοκλής Καββαδάς με την Κόρη του, Η πρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών και ολυμπιονίκης του Πόλο, Βούλα Κοζομπόλη με τον Γιό της, Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 400Μ με εμπόδια Περικλής Ιακωβάκης με την Κόρη του, Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Μώραλης με την Σύζυγο του και τα παιδιά τους, Ο Διεθνής Τερματοφύλακας Αντώνης Νικοπολίδης με την οικογένεια του, ενώ διακρίνεται και η πρωταθλήτρια του Beach volley Έφη Σφυρή.

clip_image002

Για την Λευκάδα εγώ και όλοι οι συνεργάτες μου ετοιμάζουμε ακόμα καλύτερα πράγματα.
Μέσα από την εφημερίδα σας θέλω να καλέσω όλες τις οικογένειες που έχουν παιδιά από 1- 11 χρονών και χρειάζονται τρόφιμα και ρούχα να αποστείλουν τα στοιχεία τους ηλεκτρονικά στην Διεύθυνση angelraft@yahoo.gr

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Θεμιστοκλής Καββαδάς

Προηγουμενο αρθρο
Μικρά νησιά του Ιονίου
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση για την Επίσπευση της Εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.