HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΘοδωρής Σολδάτος: Εξετάσεις ανίχνευσης Covid-19 στο Μοριακό Αναλυτή του Νοσοκομείου

Θοδωρής Σολδάτος: Εξετάσεις ανίχνευσης Covid-19 στο Μοριακό Αναλυτή του Νοσοκομείου

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση 

 «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ»

Εξετάσεις ανίχνευσης Covid-19 στο Μοριακό Αναλυτή του Νοσοκομείου

Η ανταπόκριση του Υπουργείου Υγείας στο αίτημα της δημοτικής μας παράταξης και της επακόλουθης συνέργειας του Βουλευτή Λευκάδας κ. Α. Καββαδά, περί εγκρίσεως πιστώσεως για την αγορά αντιδραστηρίων τεστ κορωνοϊού, είναι ένα σημαντικό βήμα για την προσωρινή αντιμετώπιση του ζητήματος.

Έχοντας υπόψη το πλήθος των ημερησίως διερευνώμενων περιστατικών στο νοσοκομείο μας, θεωρούμε ότι οι αρμόδιοι του υπουργείου Υγείας και της 6ης ΥΠΕ, πρέπει να προγραμματίσουν την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου μας για ολόκληρο το 2021, δημιουργώντας έτσι τις απαιτούμενες προϋποθέσεις καλύψεως των αναγκών μέσω του τακτικού προϋπολογισμού για τα χρόνια που ακολουθούν.

Μόνο έτσι διασφαλίζουμε τις αυθημερόν απαντήσεις, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στους υγειονομικούς μας να αντιμετωπίζουν χωρίς καθυστέρηση τα περιστατικά που προκύπτουν.

Με εκτίμηση
για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση 

 «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ»
Θοδωρής Σολδάτος

Προηγουμενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: δωρεά καυσόξυλων από την εταιρεία ΜΥΚΗΝΑΙ ΑΕ
Επομενο αρθρο
Πρόσκληση ενδιαφέροντος για μια θέση παιδιάτρου στην ΔΕΠΟΚΑΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.