HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΘύμισε Χριστούγεννα η Ερμού: Χαμός στο κέντρο, ουρές στα καταστήματα, πριν από το lockdown [εικόνες]

Θύμισε Χριστούγεννα η Ερμού: Χαμός στο κέντρο, ουρές στα καταστήματα, πριν από το lockdown [εικόνες]

Λίγες ώρες πριν από το lockdown, οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν στους δρόμους για να προλάβουν τα καταστήματα, θέλοντας να κάνουν αγορές της τελευταίας στιγμής.

Οι εικόνες από το κέντρο της Αθήνας θύμιζαν… Χριστούγεννα, καθώς η κίνηση στην αγορά, όπως και στους δρόμους, ήταν αυξημένη και στην οδό Ερμού επικρατούσε το αδιαχώρητο. Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν έξω από καταστήματα, καθώς, όπως φαίνεται, οι περισσότεροι σπεύδουν να κάνουν τα τελευταία ψώνια πριν από το lockdown.

Φωτογραφίες: Βγήκαν να προλάβουν τα καταστήματα οι Αθηναίοι, πριν από το lockdown

Οι καταναλωτές έκαναν ουρές σε καταστήματα καλλυντικών, παπουτσιών και ρούχων, αλλά και καταστημάτων που πωλούσαν χριστουγεννιάτικα είδη.

Μάλιστα, τα καταστήματα έχουν προχωρήσει σε εκπτώσεις, καθώς διανύουμε την περίοδο των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

Παρόμοια η εικόνα και στη Βαρβάκειο αγορά.

Ουρές επίσης παρατηρήθηκαν σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ. Ο συνωστισμός έξω από σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα τροφίμων ήταν εμφανής σε πολλές γειτονιές της Αθήνας, με τις εικόνες να θυμίζουν εικόνες από το lockdown του Μαρτίου. Οπως έγραψε νωρίτερα το iefimerida.gr, ανάρπαστα έγιναν ξανά τα αντισηπτικά και τα έτοιμα γεύματα.

Πηγή: iefimerida.gr


Προηγουμενο αρθρο
Κορωνοϊός: 2448 νέα κρούσματα - 3 στην Π.Ε. Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Το Επιμελητήριο Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη του

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.