HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΙόνιο Πανεπιστήμιο: Πρόσω ολοταχώς για την κατασκευή του κτιρίου στην Λευκάδα

Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Πρόσω ολοταχώς για την κατασκευή του κτιρίου στην Λευκάδα

Σε δύο εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το συνολικό κόστος

Εγκρίθηκαν  οι όροι και τα τεύχη δημοπράτησης για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης έργου με τίτλο «Μελέτη και κατασκευή κτιρίου για τη στέγαση του Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ιονίου Πανεπιστημίου στη Λευκάδα».

Ο συνολικός προϋπολογισμού 2.000.000€ (συμπ/νου ΦΠΑ) του έργου,  αποτελεί κατ’  αποκοπή τιμή, και περιλαμβάνει όλες τις δαπάνες για την πλήρη εκτέλεση του συνόλου των μελετών (κυρίων και υποστηρικτικών) και εργασιών απολύτως τελειωμένων, σύμφωνα με τους όρους του τεύχους Τιμολογίου, με τις Μελέτες και με τα υπόλοιπα τεύχη δημοπράτησης και την παράδοση του έργου έτοιμου προς λειτουργία (συμπεριλαμβανομένου του περιβάλλοντος χώρου).

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν αφορούν στη διαρρύθμιση και επισκευή όλων των εσωτερικών χώρων του κτιρίου(  Κέντρου Νεότητας) για λειτουργικούς λόγους και για λόγους ασφαλείας, στην αποκατάσταση φθορών σε όλες τις όψεις του καθώς και στην αναδιαμόρφωση στοιχείων του περιβάλλοντος χώρου χωρίς καθ’ ύψος ή κατ’ επέκταση προσθήκες στο υφιστάμενο κτίριο, βάσει ήδη εγκεκριμένου κτιριολογικού προγράμματος.

Πηγή: https://meganisinews.eu/

Προηγουμενο αρθρο
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου - Ημέρα ευαισθητοποίησης, πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο
Επομενο αρθρο
Εγκρίθηκαν οι όροι διαγωνισμού για τη στέγαση του Πανεπιστημιακού Τμήματος στη Λευκάδα

1 Σχόλιο

  1. ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
    5 Φεβρουαρίου 2021 at 09:48 — Απάντηση

    ΟΛΟΙ ξέρουν ότι για μια ακόμα φορά πρόκειται για πεταμένα λεπτά. ΚΑΝΕΝΑΣ όμως δεν μιλάει. Θα μιλήσουν όμως όλοι οι “έμποροι” της ψήφου σε καμιά δεκαριά χρόνια, όταν τα νέα μνημόνια θα πέφτουν στα κεφάλια μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.