HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚέντρο Νεότητας Μητρόπολης Λευκάδος: Και οι γονείς ετοιμάζονται για τη δική τους Κατασκήνωση

Κέντρο Νεότητας Μητρόπολης Λευκάδος: Και οι γονείς ετοιμάζονται για τη δική τους Κατασκήνωση

Και οι γονείς ετοιμάζονται για τη δική τους Κατασκήνωση!

Όπως είχαν συνηθίσει οι γονείς τα χρόνια πριν την πανδημία, περιμένουν ξανά κι αυτοί τη δική τους Κατασκήνωση! 

Μια ημέρα, η επόμενη Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, θα είναι αφιερωμένη γι’ αυτούς στις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεώς μας, στο δάσος απέναντι από την Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδος. Από τις 11.30 π.μ. μέχρι το απόγευμα οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν και πάλι παιδιά!

Αυτή η όμορφη ευκαιρία «αναχώρησης» από την καθημερινότητα απευθύνεται κατ’ αρχάς στους γονείς των κατασκηνωτών του περασμένου καλοκαιριού. Μπορούν όμως να συμμετάσχουν και όσοι ακόμη προβληματίζονται γύρω από την αγωγή των παιδιών μας και θα ήθελαν να δοκιμάσουν αυτή τη ζεστή – οικογενειακή κατασκηνωτική εμπειρία.

Ο προβληματισμός που γεννά μια επικαιρότητα γεμάτη βία θα απασχολήσει το στρογγυλό τραπέζι διαλόγου, γύρω από το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα: «Τα πολλά πρόσωπα της βίας: Όψεις και απόψεις», που θα εισηγηθεί η κ. Ερασμία Φείδη, ψυχοπαιδαγωγός – ψυχοθεραπεύτρια που θα έρθει κοντά μας από τα Ιωάννινα. Θα ακολουθήσει συζήτηση, με τη συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου.

Κατόπιν, κοινή τράπεζα, ψυχαγωγία, απογευματινός καφές και άλλες ευκαιρίες επικοινωνίας μέχρι τις 5.30 μ.μ..

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, νέοι άνθρωποι θα φροντίζουν για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, ώστε να μπορούν οι γονείς απερίσπαστοι να χαρούν την Κατασκήνωσή τους!

Στο τέλος του προγράμματος θα έχουν όλοι την ευκαιρία να θυμηθούν τις φετινές αξέχαστες κατασκηνωτικές στιγμές με τη βοήθεια του φωτογραφικού φακού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 στο Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως (τηλ.:  2645022415, εσ.:  22 και 6974795265 – Messenger: Κέντρο Νεότητας).

Λευκάδα, 14 Οκτωβρίου 2022

(Από το Κέντρο Νεότητος και τις Εκκλ. Κατασκηνώσεις «Η Φανερωμένη» της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Προηγουμενο αρθρο
Σεπόλια: Εξοργίζει ο 33χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης
Επομενο αρθρο
Κέντρο Νεότητας Μητρόπολης Λευκάδος: Εκδρομή σε Ιωάννινα και Καλπάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.