HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚαι ο Δήμος Λευκάδας προσλαμβάνει 13 άτομα με fast track διαδικασία

Και ο Δήμος Λευκάδας προσλαμβάνει 13 άτομα με fast track διαδικασία

Ανοίγει το σύστημα των αιτήσεων , δύο ημέρες από σήμερα στην διάθεση των ενδιαφερομένων 

Σύμφωνα με την προκήρυξη στη πρόσληψη προσωπικού προχωρά και ο  Δήμος Λευκάδας, δέκα τριών (13) ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, χρονικής διάρκειας 8 μήνες, εξαιτίας της ανάγκης λήψης προληπτικών ή κατασταλτικών μέτρων λόγω σοβαρής απειλής της δημόσιας υγείας, που προκύπτουν από την εμφάνιση και διασπορά του κορωνοιού COVID-19.

Πιο συγκεκριμένα δύο (2) ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων, ένα (1) ΔΕ
Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Σάρωθρο) και δέκα (10) ΥΕ Εργατών Πρασίνου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, προκειμένου να καλύψουν έκτακτες ανάγκες για την αντιμετώπιση των απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που προκύπτουν από την εμφάνιση και διασπορά του κορωνοιού COVID-19.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση του ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ  από 18/02/2021- 22/02/2021 στα email του Δήμου info@lefkada.gov.gr και hrd@lefkada.gov.gr κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι   ανάλογη   προκήρυξη θέσεων εργασίας 13 ατόμων, υπήρξε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας με επί της ουσίας   μονοήμερη προθεσμία. Δες ΕΔΩ

Προηγουμενο αρθρο
Νέο κρούσμα κορωνοϊού στη Λευκάδα, στις 17/2
Επομενο αρθρο
Η λαμπερή κυρία Τζένη Τζεβελέκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.