HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΉταν φωτογραφικός ο διαγωνισμός της Περιφέρειας για την πρόσληψη 13 ατόμων;

Ήταν φωτογραφικός ο διαγωνισμός της Περιφέρειας για την πρόσληψη 13 ατόμων;

«Μερικές σκέψεις για την προκήρυξη πρόσληψης ατόμων από την Περιφερειακή ενότητα Λευκάδας.

Η ιστορία έχει ως εξής:

Η Περιφερειακή ενότητα Λευκάδας επρόκειτο να προσλάβει: « (13) άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 05-07-2021, για την αντιμετώπιση των απρόβλεπτων και κατεπειγουσών αναγκών που πρόεκυψαν από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού» στις ειδικότητες: χειριστών μηχανημάτων, εργατών και Γενικών καθηκόντων.

Η ανάρτηση έγινε από την Περιφέρεια στην Διαύγεια, την Παρασκευή 12/12/2021 στις 09:01:39. Η δημοσίευση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας έγινε στις 13:23 της ίδιας ημέρας και προφανώς και στον πινάκα ανακοινώσεων που βρίσκεται στο εσωτερικό χώρο της Περιφέρειας, που λόγω των έκτακτων συνθηκών δεν επιτρέπουν κοινό, άλλα και σε όσους επιτρέπουν, το Σαββατοκύριακο, που έτρεχε  η προκήρυξη,  ήταν κλειστά. Που να το διαβάσεις, αν δηλαδή δεν έχεις ιντερνέτ το σαββατοκύριακο και την Δευτέρα, που πολλοί δεν είχαμε εξαιτίας των καιρικών φαινομένων; Αλλά  και όσοι είχαν, πως να τους έρθει η επιφοίτηση να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Περιφέρειες και να κάνουν αίτηση;

Σε επικοινωνία που είχα με την Αντιπεριφέρεια μου είπαν ότι ο διαγωνισμός έγινε με αυτόν τον τρόπο, λόγω των έκτακτων συνθηκών. Και όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε, δηλαδή.

Αν όμως, ήταν για κανένα έργο θα γινόταν χαμός στα ΜΜΕ  και στο διαδίκτυο από τις ανακοινώσεις και τις φωτογραφίες της Περιφέρειας. Η προκήρυξη δεν θεωρήθηκε σημαντικό θέμα ώστε -ακριβώς λόγω των ειδικών συνθηκών – να δοθεί μεγάλη δημοσιότητα. Παρασκευή μεσημέρι ανακοινώθηκε, όπως ανέφερα πιο πάνω, και την Δευτέρα έκλεισε.

Όπως και να το κάνουμε, σε ένα διαγωνισμό, αν από τις  3 μέρες διάρκειάς του, οι 2 είναι αργίες δεν είναι και πιο φυσικό πράγμα του κόσμου. Αν σε αυτό προσθέσουμε και τις ειδικότητες που αφορούσε η προκήρυξη, τότε  ο ελάχιστος χρόνος που δόθηκε, αποτέλεσε  εμπόδιο για πολλούς να τον πληροφορηθούν.

Αν υπάρχει έστω λίγη πολιτική ευθιξία θα ήθελα να την γνωρίζω.

Ο νοών νοείτω.

Παναγιώτης Μπουρδάρας.»

Διαβάστε εδώ την προκήρυξη.

Προηγουμενο αρθρο
Παραβάσεις και πρόστιμα στη Λευκάδα για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού
Επομενο αρθρο
Ευχαριστήριο Κοινότητας Καστού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.