HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚατάθεση φυσικών φακέλων των αντιρρήσεων κατά του αναρτημένου Δασικού Χάρτη Π.Ε. Λευκάδας

Κατάθεση φυσικών φακέλων των αντιρρήσεων κατά του αναρτημένου Δασικού Χάρτη Π.Ε. Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΔΑΣΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ   ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ  ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΠΡΟΔΗΛΩΝ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ  

Μετά την λήξη της προθεσμίας (01.08.2022) υποβολής αντιρρήσεων και αιτήσεων διόρθωσης  προδήλων σφαλμάτων κατά του περιεχομένου του αναρτημένου δασικού χάρτη, διαπιστώσαμε ότι  έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά και εμπρόθεσμα αλλά δεν έχουμε παραλάβει (σε έντυπη μορφή) περί τις  1400 αντιρρήσεις και 200 αιτήσεις διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων. 

Σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 16 του Ν. 3889/10 και την απόφασή μας με αρ. πρωτ.  7169/15.01.2021 (ΑΔΑ: ΨΚΤ8ΟΡ1Φ-ΒΝΖ) «Ανάρτηση δασικού χάρτη στο σύνολο της ΠΕ Λευκάδας  και πρόσκληση ενδιαφερομένων για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του»  είναι απαραίτητη η έντυπη αποστολή των αντιρρήσεων και των προδήλων σφαλμάτων εντός 10  ημερών από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής τους, προκειμένου να ελεγχθούν και στη συνέχεια να  διαβιβαστούν στις Επιτροπές Εξέτασης Αντιρρήσεων (ΕΠΕΑ). 

Ύστερα από τα ανωτέρω ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι θα πρέπει άμεσα να  εκτυπώσουν τις υποβληθείσες εμπρόθεσμα αντιρρήσεις τους και τα εμπρόθεσμα υποβληθέντα  αιτήματα διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων, μαζί με όλα τα επιπλέον δικαιολογητικά και να μας τα  αποστείλουν σε κλειστό φάκελο, μέχρι τις 11 Αυγούστου. 

Η αποστολή μπορεί να γίνει είτε ταχυδρομικά είτε με εταιρεία ταχυμεταφορών ή και με αυτοπρόσωπη  παρουσία στο πρωτόκολλο της Δ/νσης Δασών Λευκάδας.  

Οι μεν αντιρρήσεις θα αποστέλλονται στο Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης του Δασικού Χάρτη  (ΣΥΑΔΧ ) της Δ/νσης Δασών Λευκάδας, οι δε αιτήσεις διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων απευθείας  στην Δ/νση Δασών Λευκάδας στην ταχυδρομική διεύθυνση Ξ.Γρηγόρη, Τ.Κ. 31100 Λευκάδα,  

Ο ΑΝΑΠΛ. Δ/ΝΤΗΣ  

ΔΑΣΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ  

ΣΚΑΡΠΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  

Δασολόγος με Α’ βαθμό 

Προηγουμενο αρθρο
Παράκληση στον ερειπωμένο Ι. Ναό Αγίου Αντωνίου Λευκάδος
Επομενο αρθρο
Equal Society: Δομή Ενημέρωσης Ανέργων 08/08/ έως 14/08/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.