HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚατασκήνωση στο Νυδρί

Κατασκήνωση στο Νυδρί

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παιχνίδι και ομαδική ζωή στην «Κατασκήνωση στο Νυδρί»!

Έρχεται και πάλι, μετά από δυο χρόνων διάλειμμα, το κατασκηνωτικό πρόγραμμα που διοργανώνει η τοπική μας Εκκλησία για τα παιδιά της περιοχής γύρω από το Νυδρί.

Βόλτες μέσα στη φύση και άφθονο παιχνίδι στις κοντινές εξοχές, κατασκευές, πρωταθλήματα, ευκαιρίες δημιουργίας… όλα με αφετηρία κάποιον από τους ναούς μας και σημείο αναφοράς τον Χριστό μας, αναμένεται να ενθουσιάσουν ξανά τα παιδιά που ήδη συμμετείχαν και όσα θα θελήσουν να προστεθούν για πρώτη φορά στη συντροφιά μας.

Απευθύνεται σε παιδιά, αγόρια και κορίτσια, από την Β΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, που καλούνται να παίξουν και να ζήσουν ομαδικά για πέντε ημέρες, από τη Δευτέρα 20 μέχρι και την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, από τις 9.00 το πρωί ως τις 4.00 το μεσημέρι, με τη φροντίδα μιας ζωντανής ομάδας μεγαλύτερων παιδιών που ασκούνται στη δημιουργική συνεργασία και την εθελοντική προσφορά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από τον υπεύθυνο του προγράμματος, π. Ιωαννίκιο Ζαμπέλη, δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι τις 16 Ιουνίου στα τηλέφωνα: 2645022415, εσ.: 22 και 6974795265.

Λευκάδα, 1η Ιουνίου 2022

Από τις Εκκλ. Κατασκηνώσεις Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης 

«Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ»

Προηγουμενο αρθρο
Εσπερινός και αρτοκλασία στο ναό της Αναλήψεως στο Φρυά
Επομενο αρθρο
«Όλοι για τη Λευκάδα»: Για τον βιολογικό της Καρυάς, Λαζαράτων – Πινακοχωρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.