HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚεφαλονιά: Αγοράκι 2,5 ετών πνίγηκε σε πισίνα

Κεφαλονιά: Αγοράκι 2,5 ετών πνίγηκε σε πισίνα

Το αγοράκι που πνίγηκε στην πισίνα ήταν παιδί υπαλλήλων τουριστικού καταλύματος που το είχαν πάρει μαζί τους στη δουλειά.

Τραγωδία σε τουριστικό κατάλυμα στην Κεφαλονιά, όπου ένα αγοράκι μόλις 2,5 ετών πνίγηκε στην πισίνα. Το αγοράκι ήταν παιδί αλλοδαπών εργαζομένων που το είχαν πάρει μαζί τους στη δουλειά. Οι μετανάστες από τη Σρι Λάνκα είχαν έρθει στη χώρα μας για να εργαστούν και δούλευαν στον τομέα της καθαριότητας σε πολυτελή δωμάτια.

Το παιδί μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αργοστολίου και για περισσότερο από μια ώρα οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό προσπαθούσαν να το επαναφέρουν, αλλά στάθηκε αδύνατο σύμφωνα με το kefaloniapress.gr.

Δυστυχώς, ο πατέρας του δεν ήταν κοντά για να το βοηθήσει και η μητέρα του, η οποία ήταν παρούσα, δεν ήξερε να κολυμπάει. Αναγκάστηκε να δει το παιδί της να ξεψυχά, καθώς μέχρι να έρθει ο σύζυγός της, που άκουσε εν τέλει τα ουρλιαχτά και τις εκκλήσεις για βοήθεια, το μικρό παιδί είχε καταλήξει.

Συνελήφθησαν οι γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Οι τραγικοί γονείς συνελήφθησαν με τη διαδικασία του Αυτοφώρου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σε ό,τι αφορά στο παιδάκι, η σορός του θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Προηγουμενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: Ολοκληρώθηκε η βελτίωση της πρόσβασης στη Μονή Κόκκινης Εκκλησιάς
Επομενο αρθρο
Διαρροή υγραερίου σε κατάστημα εστίασης κινητοποίησε την Πυροσβεστική

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.