HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λευκάδα κατά την διεξαγωγής του FINAL 4 Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λευκάδα κατά την διεξαγωγής του FINAL 4 Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λευκάδας ανακοινώνεται, ότι στο πλαίσιο της διεξαγωγής της Δ` φάσης (FINAL 4) των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδος Καλαθοσφαίρισης Γυναικών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους που περιβάλλουν το Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν κατά το χρονικό διάστημα, την Παρασκευή (18-3-2016) κατά τις ώρες 13.00΄ έως 23.30΄ και το Σαββάτο (20-3-2016) κατά τις ώρες 09.00΄ έως 20.30΄ και περιλαμβάνουν:

Αγόρευση στάθμευσης και κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της οδού Νικολάου Σβορώνου (παραλιακή Δημοτική οδός – μπροστά από το Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας), από την διασταύρωσή της με την οδό 8ης Μεραρχίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ούλωφ Πάλμε (Δημοτική οδός – όπισθεν Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκάδας).

Η οδική κυκλοφορία στα ανωτέρω σημεία, θα διεξάγεται με εκτροπή των οχημάτων μέσω παρακαμπτηρίων οδών.

Προηγουμενο αρθρο
Η ΔΕΗ αλλάζει τα φώτα στο Νυδρί
Επομενο αρθρο
Σήμερα 16/3: Εγκαίνια έκθεσης στη μνήμη Ξ. Γρηγόρη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.