HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚως: Νεκρή εντοπίστηκε η 27χρονη Αναστάζια

Κως: Νεκρή εντοπίστηκε η 27χρονη Αναστάζια

Τραγικός επίλογος στις έρευνες για την 27χρονη από την Πολωνία, καθώς το απόγευμα της Κυριακής εντοπίστηκε η σορός της στην περιοχή Αλυκές

Tραγικός ήταν ο επίλογος στις έρευνες για την 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία, καθώς το απόγευμα της Κυριακής η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο θάνατος προήλθε από στραγγαλισμό. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο kathimerini.gr, η σορός της 27χρονης εντοπίστηκε κάτω από ένα δέντρο σε υγροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές, κοντά στο Τιγκάκι.

Το σημείο απέχει περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι που διέμενε ο 32χρονος συλληφθείς.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η σορός της 27χρονης ήταν σκεπασμένη με κλαδιά. Η μισή βρισκόταν μέσα σε μία μαύρη σακούλα και η άλλη μισή απ’ έξω.

Τις τελευταίες ώρες οι Αρχές είχαν εστιάσει τις έρευνες σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές. Επίσης, πραγματοποιούσαν έρευνες σε πηγάδια της περιοχής.

Φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 27χρονη

Κως: Νεκρή εντοπίστηκε η 27χρονη Αναστάζια-1

To χρονικό

Τα ίχνη της κοπέλας, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο της Κω χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνιση από τον σύντροφό της. 

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο 28χρονος στην Αστυνομία, η σύντροφός του επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το βράδυ της Δευτέρας και του είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ λίγο αργότερα του έστειλε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει. 

Ο 28χρονος πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, ενώ και το κινητό της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο. Στη συνέχεια προέβη στη δήλωση εξαφάνισης. 

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου άνδρα από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής.

Πηγή: https://www.kathimerini.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Ήρθε ο ναυαγοσώστης στο Κάστρο
Επομενο αρθρο
Κέρδισε ο Τηλυκράτης 1-0 τον Γιούχτα στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.