HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛευκάδα: Ιστιοφόρο ακούμπησε την πλωτή γέφυρα-Τραυματίστηκε ο κυβερνήτης

Λευκάδα: Ιστιοφόρο ακούμπησε την πλωτή γέφυρα-Τραυματίστηκε ο κυβερνήτης

Δελτίο Τύπου Λιμενικού Σώματος

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λευκάδας ότι το Ι/Φ σκάφος ”ΒΑΝΙΛΛΑ ΣΚΑΙ” Ν.Π. 1215, ότι ενώ βρισκόταν σε αναμονή προκειμένου να εισέλθει από τη βόρεια είσοδο του διαύλου Λευκάδας, λόγω λανθασμένου χειρισμού γύρισε στο πλάι, με αποτέλεσμα η δεξιά του πλευρά να ακουμπήσει τη γέφυρα.


Από το περιστατικό προκλήθηκε ο ελαφρύς τραυματισμός του αλλοδαπού Κυβερνήτη του εν λόγω Ι/Φ σκάφους, ενώ οι υπόλοιποι οκτώ (08) αλλοδαποί επιβαίνοντες του, είναι καλά στην υγεία τους. Ο Κυβερνήτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ΄ όπου κι εξήλθε. Στη συνέχεια, το ανωτέρω Ι/Φ σκάφος απομακρύνθηκε από την είσοδο του διαύλου, με τη συνδρομή του Α/Κ σκάφους και προσδέθηκε σε ασφαλές σημείο.


Από το Λιμεναρχείο Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΒΑΝΙΛΛΑ ΣΚΑΙ”, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση και δεν προκλήθηκε βλάβη στη λειτουργία της πλωτής γέφυρας ”ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ” Ν.Π. 26.

Προηγουμενο αρθρο
Γαλάζιος καρχαρίας εμφανίστηκε στα ρηχά σε παραλία των Επτανήσων
Επομενο αρθρο
Εορτασμός της ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.