HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛευκάδα:  στις φυλακές οι 8 του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Λευκάδα:  στις φυλακές οι 8 του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η διαδικασία της απολογίας των 13 συλληφθέντων που σύμφωνα με τις κατηγορίες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. 

Με την σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα οι 8 κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι ενώ οι 5 αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Να υπενθυμίσουμε ότι η Ασφάλεια Λευκάδας παρακολουθούσε εδώ και αρκετό καιρό τις κινήσεις των μελών της σπείρας και είχε συγκεντρώσει επαρκή στοιχεία. 

Πηγή: https://www.aixmi-news.gr/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Σε συνέχεια υπόθεσης που αφορά την εξάρθρωση τριών εγκληματικών οργανώσεων που διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στη Λευκάδα, σας γνωρίζουμε ότι μετά το πέρας της Κύριας Ανάκρισης, για τους -8- εκ των συλληφθέντων, (-7- ανδρών και -1- γυναίκας),  διατάχθηκε η προσωρινή κράτηση (προφυλάκιση), ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Υπενθυμίζεται, ότι βρίσκονται ήδη προσωρινά κρατούμενοι σε Καταστήματα Κράτησης της Χώρας, επιπλέον, -3- ημεδαποί, μέλη των εγκληματικών οργανώσεων.

Προηγουμενο αρθρο
Με την αυγούλα, βάρκα γιαλό -video
Επομενο αρθρο
Πυρκαγιά σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στις Αλυκές  Καρυωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.