HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛευκάδα: Τέσσερα νέα rapid tests θετικά συν δύο που ελέγχονται

Λευκάδα: Τέσσερα νέα rapid tests θετικά συν δύο που ελέγχονται

Τέσσερα νέα rapid test θετικά συν δύο  που  ελέγχονται. Άσχημη η εξέλιξη της νόσου σε όσους συμπολίτες μας νόσησαν

Σύμφωνα με πληροφορίες μας , σε τεστ (διενεργούνται σε καθημερινή βάση  σε Λευκαδίτες ή επισκέπτες  που επιστρέφουν από κόκκινες περιοχές και κυρίως από Πάτρα και Αθήνα  σε σημεία εισόδου στο νησί) που διενεργήθηκαν χθες το απόγευμα, βρέθηκαν 4 θετικά ενώ δύο ακόμα ελέγχονται περαιτέρω με μοριακό τεστ , διότι παρουσίαζαν οριακή θετική διάγνωση.

Σύμφωνα με τις  ίδιες πληροφορίες ,  σε καραντίνα μετά από την άσχημη εξέλιξη και μέχρι να ολοκληρωθούν τα μοριακά τεστ έχουν μπει και οι συνταξιδιώτες.

Δυστυχώς δεν είναι καλά τα νέα από την πορεία της υγείας και των συμπολιτών μας που  νοσούν αυτή την στιγμή, η εξέλιξη της νόσου γι’ αυτούς είναι πολύ οδυνηρή. Τουλάχιστον ένας από αυτούς,  53 χρονών, βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική, ενώ άλλοι βρίσκονται σε μονάδα covid  γενικών νοσοκομείων.

Πηγή: https://meganisinews.eu/

Προηγουμενο αρθρο
Η συμφωνία της κυβέρνησης Α.Τσίπρα στο γιουρογκρουπ της 20ης Φλεβάρη 2015 πρελούδιο της καλοκαιρινής συνθηκολόγησης και του τρίτου μνημονίου
Επομενο αρθρο
Το Καρσάνικο κέντημα και η φακή Εγκλουβής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.