HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«Λευκάδα, Φως, Απόδραση»: Ατομική έκθεση φωτογραφίας της Αλίκης Λαγκαδιανού στην Αθήνα

«Λευκάδα, Φως, Απόδραση»: Ατομική έκθεση φωτογραφίας της Αλίκης Λαγκαδιανού στην Αθήνα

Στο διάστημα από 15 έως 21 Δεκεμβρίου, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής “Η Αγία Μαύρα” και του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα τέχνης του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων ¨ΜΕΛΙΝΑ”, η έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας της συμπατριώτισσάς μας Αλίκης Λαγκαδιανού με τίτλο “ Λευκάδα, Φως, Απόδραση”.  

 Οι επισκέπτες, είχαν τη χαρά να απολαύσουν την εξαιρετική κι ευρυματική δημιουργία της νεαρής και πολλά υποσχόμενης καλλιτέχνιδος, που με περίσσια σπουδή κι ένα ακαταμάχητο αισθησιασμό προσέγγισης μέσω του φακού της, μας θύμισε αγαπημένες γωνιές της ιδιαίτερης πατρίδας μας και μύησε τον καθ’ ένα μας στα μυστικά δημιουργικά μονοπάτια της.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, τα τοπικά λευκαδίτικα εδέσματα όπως, ροζολί, ζεστά μαντολάτα, παστέλια και τα εκπληκτικά σπιτικά μελομακάρονα, διάνθισαν με αγάπη και σεβασμό το χώρο και κάθε απαιτητικό ουρανίσκο, καλύπτοντας ευχάριστα την περιήγηση όσων είχαν την τύχη να επισκεφτούν την έκθεση. Μορφές σαν την Αλίκη Λαγκαδιανού, κοσμούν το καλλιτεχνικό στερέωμα και τον ίδιο μας τον τόπο και της αξίζουν τα συγχαρητήριά μας.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα: «Ηχώ της Λευκάδας», 220ο φύλλο.

Προηγουμενο αρθρο
Από την κοπή πίτας της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών
Επομενο αρθρο
Εκδήλωση  ιστορικής μνήμης Ολοκαυτώματος από το  4o Δημοτικό Σχολείο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.